VI ER STADIGT ÅBNE - trods restriktioner

​Aktuelt: Er du 12 år eller over, skal du bære mundbind i centeret, indtil du skifter tøj til badetøj. Mundbindskravet gælder indtil du kommer ned i omklædningsrummet, samt hvis du senere går i cafeen. Du skal også stadigt vise coronapas, hvis du er over 15 år gammel.

​Fitnesscenter med stort udvalg af maskiner

Vores fokus er fitness, sundhed og velvære

Leder du efter et fitnesscenter? Hos Nørresundby Idrætscenter kan du tage i fitness med din svømmebillet. Vi ligger i Nørresundby, men der kommer også gæster fra bl.a. Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Vi tilbyder en række forskellige aktivitetsfaciliteter inden for idræt, sundhed og velvære, herunder fitness. Alle vores medarbejdere stræber altid efter at yde god service og værtskab til alle husets gæster.

Prøv et løbebånd med udsigt over svømmebassinet

Vores fitnesscenter har fitness- og cardiomaskiner, hvor du kan træne igennem, når du ønsker. Tre af vores løbebånd har udsigt over svømmebassinet, og vi har et enkelt, hvor du kan løbe over 20 km/t.

Fitnessdelen indeholder også attackbikes, romaskine og steptræner. Vi har naturligvis også løsvægte. Derudover er der flere maskiner, hvor der er mulighed for en god allround-træning af kroppens forskellige muskelgrupper.

Efter træningen i fitnesscentret er du velkommen til at bruge din billet til en tur i Svømmeland. Dermed kan du få kølet kroppen af med en god svømmetur. Bemærk, at svømmehallen har forskellige bassiner med forskellige åbningstider. Det er også mulighed for at restituere i Svends Kar eller saunaen mod et tilkøb.

Ring gerne for at høre om vores fitnesscenter

Du er altid velkommen i vores fitnesscenter i åbningstiden. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Der er gratis parkering nær idrætscentret, men der er også gode busforbindelser til og fra Aalborg Centrum.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt