Gusaften med foreningen Saunagus Danmark anno 2018

På tirsdag den 24. kommer foreningen Saunagus Danmark anno 2018 forbi med flere rigtigt dygtige gusmestre. Flemming Nielsen (Dansk mester i klassisk gus), Jeppe Maarbjerg (bronzevinder showgus), Rasmus Bæk Thomsen, Diana Mauersberger og Jan H. Nøhr giver en masse gæstegus, og viser blandt andet deres DM gus frem.

Relax er denne dag lukket fra klokken 17.00, hvorfra man kun kan komme ind med billet til gusaftenen. Der er kun 100 billetter og de koster 130,- stykket. Billetter kan bestilles på info@nsbic.dk eller i en besked på Facebook.

​Vi glæder os til endnu et spændende besøg af nogle dygtige gusmestre​

Kristi himmelfarts dag

Husk, at vores åbningstider torsdag den 26. er weekendåbningstider, grundet Kristi himmelfartsdag.

​Fitnesscenter med stort udvalg af maskiner

Vores fokus er fitness, sundhed og velvære

Leder du efter et fitnesscenter? Hos Nørresundby Idrætscenter kan du tage i fitness med din svømmebillet. Vi ligger i Nørresundby, men der kommer også gæster fra bl.a. Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Vi tilbyder en række forskellige aktivitetsfaciliteter inden for idræt, sundhed og velvære, herunder fitness. Alle vores medarbejdere stræber altid efter at yde god service og værtskab til alle husets gæster.

Prøv et løbebånd med udsigt over svømmebassinet

Vores fitnesscenter har fitness- og cardiomaskiner, hvor du kan træne igennem, når du ønsker. Tre af vores løbebånd har udsigt over svømmebassinet, og vi har et enkelt, hvor du kan løbe over 20 km/t.

Fitnessdelen indeholder også attackbikes, romaskine og steptræner. Vi har naturligvis også løsvægte. Derudover er der flere maskiner, hvor der er mulighed for en god allround-træning af kroppens forskellige muskelgrupper.

Efter træningen i fitnesscentret er du velkommen til at bruge din billet til en tur i Svømmeland. Dermed kan du få kølet kroppen af med en god svømmetur. Bemærk, at svømmehallen har forskellige bassiner med forskellige åbningstider. Det er også mulighed for at restituere i Svends Kar eller saunaen mod et tilkøb.

Ring gerne for at høre om vores fitnesscenter

Du er altid velkommen i vores fitnesscenter i åbningstiden. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Der er gratis parkering nær idrætscentret, men der er også gode busforbindelser til og fra Aalborg Centrum.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt