VI ER STADIGT ÅBNE - trods restriktioner

​Aktuelt: Er du 12 år eller over, skal du bære mundbind i centeret, indtil du skifter tøj til badetøj. Mundbindskravet gælder indtil du kommer ned i omklædningsrummet, samt hvis du senere går i cafeen. Du skal også stadigt vise coronapas, hvis du er over 15 år gammel.

Holdtræning med mange spændende koncepter

Vi er i konstant udvikling med nye aktiviteter

Vi du gerne deltage i holdtræning i en svømmehal? Hos Nørresundby Idrætscenter tilbyder vi forskellige typer træning i Svømmeland, og der kommer hele tiden flere aktiviteter til. Idrætscentret ligger i Nørresundby, men der kommer også gæster fra bl.a. Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Vi tilbyder en række forskellige aktivitetsfaciliteter inden for idræt, sundhed og velvære, herunder svømning. Vi lægger vægt på at yde god service og værtskab til alle husets gæster, men også på at udvikle os og at skabe nye aktiviteter. 

Vi har alt fra dybvandstræning til babysvømning

I Svømmeland tilbyder vi forskellige former for holdtræning, og vi udvikler løbende nye aktiviteter. Det nyeste skud på stammen er dybvandstræning. Det er et koncept, hvor kroppen trænes i helt frit vand, hvilket giver styrke, stabilitet og en lille smule fitness.

Vi tilbyder også vandaerobic flere gange ugentligt. Her sørger vores instruktører for at presse pulsen i vejret med højintense øvelser i det varme vand. Både dybvandstræning og vandaerobic koster en tillægsbillet på 15 kr. udover indgangsbilletten.

Om søndagen har vi to dygtige instruktører, som hjælper med teknisk træning til søndagscrawl. Holdtræningen er hyggelig og gratis at deltage på. Det kræver blot, at du møder op kort før start kl. 10.

Babysvømning er populært for nybagte forældre. Her er der en oplagt mulighed for at tilvænne den lille til det vand, som omkranser Danmark. Babyerne lærer at dykke, blæse bobler og meget andet ved hjælp af leg og sang. Tilmelding sker til et forløb af seks hold ad gangen, og holdene varierer i niveau fra 1 til 4. Herefter kan man deltage i plask og leg for de lidt ældre småbørn.

Få meget mere at vide om vores holdtræning

​Kontakt os gerne for at få mere at vide om holdtræning, men du kan også tilmelde dig et hold med det samme. Vi forsøger hele tiden at udvikle os, og der kommer løbende nye hold til. Følg med på Facebook for at holde dig opdateret. Bemærk, at der er gratis parkering hos os, men der er også gode busforbindelser til og fra Aalborg Centrum.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt