NYHED NYHED NYHED

Byd velkommen til Bungee Fitness, vores nyeste skud på stammen af hold i centeret. Vi tilbyder også holdet som en del af arrangementer, hvad end det er polterabend, personalearrangement, familietur eller noget helt fjerde, er Bungee Fitness en sjov, svedig og helt uforglemmelig mulighed for at give ekstra kulør på arrangementet. Se mere her.​

Sommerferieinfo

Fra uge 27, altså på mandag den 4. juli, skifter vi til sommerprogram. Det betyder, at vandaerobic går på sommerferie - du kan dog stadigt få pulsen op om mandagen fra klokken 8.10 - 8.55 og 9.00 - 9.45. Ældresagsbilletter kan ikke benyttes i sommerferien, og de grønne armbånd giver kun adgang til klokken 10.00. Har du et flertursarmbånd, gælder dette stadigt til klokken 14.00.

Arrangement med Bungee Fitness

NYHED NYHED NYHED

​Prøv vores sjove Bungee fitness hvor i for op til 9 personer kan få en times svedig træning, hvor grinene er garanteret, når i hopper og svinger i de specialbyggede seler.

For 1200,- får op til 9 personer en times træning, eller op til 18 personer en halv time.

Hold fast i festen, med Skansens andre spændende tilbud. 

Flyt eventuelt udendørs og tag en tur med vores svævebane. Den 229 meter lange tur, fører dig over vores flotte kridtgrav, og med en topfart på over 40 kilometer i timen, er der garanteret kriller i maven.

I kan også slutte dagen af, med et afslappende saunagus i vores wellnessområde. Her forkæler vores dygtige gusmestre jer med lækre dufte, som med is og vand fordeles i luften med håndklæder.

Hvad end i står foran en familieudflugt, mangler aktiviteterne til polterabend, skal på firma/klassetur, eller lejligheden er en helt tredje, kan vi hjælpe med et god tilbud. Kontakt os på info@nsbic.dk eller 98174366 og hør mere.​

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt