Vi tilbyder mountainbike udlejning hos Nørresundby Idrætscenter.

 

Cyklerne udlejes fra Lerumbakken 11, som ligger placeret tæt op af Hvorup Hedelund Plantage området, og 5 km fra Hammer Bakker. Der er anlagt mountainbike ruter i begge områder, af varierende sværhedsgrad.

Kort over de 5 ruter der ligger i Aalborg kommune: Poulstrup sø, Kongshøj, Lundby Krat, Hvorup Hedelund plantage og Hammer Bakker.

 

Teknikkursus


Teknikkursus omhandler hvordan en mountainbike styres op/ned rundt i sving, over rødder osv. Det kan tilpasses alle niveauer som eksempelvis:

Du har lige købt din første MTB, og vil gerne godt igang lige fra at få indstillet cyklen, så den passer, lære at komme sikkert ned og op ad bakker, rundt i sving osv. 

Et andet eksempel kunne være efter skiftet til ny mountainbike, evt. med store 29" hjul, så er teknikken lidt anderledes, og der vil du gerne have lidt hjælp til at komme godt igang.
Tekniktræning er lidt ligesom at gå på skiskole, da det er godt at få et indspark til at starte med, og få lidt øvelser at arbejde videre med, når man så hænger lidt fast igen, så kan et nyt kursus rettet specifikt mod ens ufordringer. 

 

Guidede ture


Kunne man tænke sig en længere tur rundt på de anlagte spor i Aalborg Kommune, kan dette arrangeres i varierende tempo. Vi kan sammensætte ture af alle længder/sværhedsgrader, og evt. kombinere det med en sandwich/bagerstop etc.

 

Event


Der kan udarbejdes forskellige "pakker" af f.eks. firma eller polterabend arrangementer, hvor der kan tilbydes cykeludlejning med lidt startup teknik, og så en lille guidet tur. Der kan også arrangeres mini mountainbike orienteringsløb med forskellige poster osv. Det hele kan krydres med en sandwich/vand i det fri. Ring og aftal tid/pris/event.

Kontakt os for mere info.

Se mere på http://www.aalborgmtbudlejning.dk/      

 

 

Telefon: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen: