OBS

OBS! ​ Grundet restriktioner vi er blevet pålagt i forbindelse med COVID-19, vil du/I ved jeres næste besøg hos Svømmeland møde ændringer. Læs mere om disse ændringer under fanen "Information om COVID-19"  under Svømmeland.

NYHED! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan lave klassisk saunagus, så tilbyder vi tilbyder "Svingfri Gus".
​Læs mere under fanen "Svingfri Gus" under Wellness.

​Konference- og kursuscenter med plads til alle

Nørresundby Idrætscenter tilbyder en stor pallette af kurser – med og uden overnatning. Når det kommer til vores kursuscenter, har vi mere end 30 års erfaring. Vi har altid gæsten i centrum, skræddersyr opholdene og tilrettelægger ned til mindste detalje. Vi tilbyder kurser og konferencer i vores kursuscenter fra 10 personer og op til ca. 1000. Vi har mødelokaler til de mindre arrangementer, og store haller til konferencer. Al bespisning foregår gennem eget køkken, hvor der bliver lagt vægt på rigtig ernæring, friske råvarer og mad bearbejdet fra bunden.

Hvis man ønsker overnatning med sit ophold, har vi 30 værelser med 3-4 senge, eget bad/toilet, TV og gratis Wi-Fi. Derudover er der fri parkering lige ved centeret.

Vores kursuscenter er beliggende i Nørresundby, kun 5 minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Vi tager imod gæster fra hele Nordjylland samt resten af landet.

Kursuscenter med overnatning for trænings- og skolegrupper

Som kursuscenter har vi stor erfaring med besøg af skolegrupper. Vi har de faciliteter, som grupperne har brug for, for at lave en alsidig, varierende og spændende uge for eleverne. Vi er beliggende kun 20 minutters gå-gang fra Aalborg Centrum, hvor byliv, kultur og attraktioner blomstrer. 

Vi har undervisningslokaler samt alle indendørs faciliteter, som et idrætscenter kan indeholde.

Vi skræddersyr gerne en aktivitetspakke til skolerne, som fx kunne bestå af gokart, bowling, svævebane, dans, teater, sportsaktiviteter, kulturelle oplevelser og meget mere. Vi har et fantastisk udeområde med bl.a. boldbaner, minigolf og svævebane.

Derudover er træningsophold for sportsgrupper med fodbold, håndbold, svømning, badminton mm. en af vores mærkesager. Vores kursus- og konferencecenter har årligt over 150 grupper, som benytter vores faciliteter. Læs mere om træningsophold her.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder

Vil du booke et ophold på vores kursuscenter – evt. til dit firma, skolegruppe eller træningshold? Så skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 98 17 43 66, e-mail info@nsbic.dk eller i kontaktformularen nedenfor. Vi glæder os til at se jer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmålsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt