Kursus og konference

Nørresundby Idrætscenter tilbyder en stor pallette af kurser - med/uden overnatning - samt et køkken, som kræser for gæsterne. Vi har mere en 30 års erfaring på området, har altid gæsten i centrum, skræddersyr opholdene og tilrettelægger ned til mindste detalje.

Vi tilbyder kurser og konferencer i vores kursuscenter fra 10 personer og op til ca. 1000. Vi har mødelokaler til de mindre arrangementer, og store haller til konferencer og fester. Al bespisning foregår gennem eget køkken, hvor der bliver lagt vægt på rigtig ernæring, friske råvarer, og mad bearbejdet helt fra bunden.

Skolegrupper

Nørresundby Idrætscenter har mere end 30 års erfaring med skolegrupper. Vi har de faciliteter som grupperne har brug for, for at lave en alsidig, varierende og spændende uge for eleverne. Vi ligger 20 min. gang fra Aalborg centrum, hvor alt fra byliv, kultur og attraktioner blomstrer. Vi har undervisningslokaler, samt alle indendørsfaciliteter som et idrætscenter kan indeholde. Derudover kan vi fremvise flotte referencer fra tidligere ophold. Vi skræddersyr gerne en aktivitetspakke for skolerne, som kunne f. eks. bestå af Gocart, bowling, svævebane, dans, forskellige sportsaktiviteter, samt teater og andre kulturelle oplevelser.

Træningsophold

Træningsophold af sportsgrupper med fodbold, håndbold, svømning, badminton m.m. er en af vores mærkesager. Vi har årligt over 150 grupper, som benytter vores faciliteter.

 

Der vil ligeledes være muligheder for aktiviteter i forbindelse med kurser og konferencer, hvor vi stiller svømmehal, tenniscenter, squashcenter, samt sportshaller til rådighed under arrangementer. Derudover har Nørresundby Idrætscenter et fantastisk udeområde med bla. en række boldbaner og minigolf, hvor der ligeledes kan foregå aktiviteter. Her udover kan bl. a. nævnes en spændende svævebane, hvor gæsterne svæver med et fald på over 26 m, i 200 meters længde henover en stor sø. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores kursuscenter.

Vi ser frem til at tage imod jer i vores kursuscenter 1,8 km fra Aalborg C.

Download folder for fodbold, håndbold, svømning eller en generel.

Overnatning

Nørresundby Idrætscenter er også behjælpelig med overnatning. Vi har 30 værelser indrettet med 3-4 senge, eget bad/toilet, tv og Wi-Fi. Vi har desuden fri parkering lige ved centret. Er I interesseret i priserne, så læs mere her.