Aktuelt: Husk coronapas når du skal i Svømmeland eller Cafe NIC'e

Skoleophold​

​Som kursuscenter har vi stor erfaring med besøg af skoleophold. Da vi rummer mange forskellige faciliteter i centret, så kan vi sammensætte en alsidig, varierende og spændende uge for alle eleverne. Da vores beliggenhed er tæt på Aalborg centrum, er der ikke langt til kulturelle arrangementer og attraktioner.

Vi tilbyder undervisningslokaler med tilhørende teknisk udstyr, samt alle vores indendørs faciliteter. Al bespisning vil gå gennem vores Restaurant Solsiden, som kan lave de daglige antal måltider der ønskes.

Vi hos Nørresundby Idrætscenter skræddersyr gerne en spænende aktivitetspakke, som kan bestå af alt fra gokart, bowling, svævebane, forskellige sportsaktiviteter, kulturelle oplevelse og meget mere. Vi har fantastiske udendørs arealer, hvor man kan gøre brug af blodbaner, minigolf og svævebane.

Vi har en beliggenhed i Nørresundby, blot få minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Nærliggende er der mange gode omgivelser til gåture. Vi tager imod gæster fra hele Nordjylland samt resten af landet. 

Der er fri parkering lige ved centeret.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder ​

​Er I interesseret i, at høre mere om mulighederne eller sende en forespørgsel på en reservation, er I velkommen til at skrive en mail til sel@nsbic.dk eller ring på vores tlf.: 98 17 43 66.

Har I bestemte ønsker til maden, så oplys venligst dette ved booking af kursuscenter hos os.

Hvis i ønsker overnatning i forbindelse med jeres kursuscenter for skolegrupper, har vi i Nørresundby Idrætscenter 29 værelser med 2-4 senge og med eget bad og toilet. Der er også TV og gratis Wi-Fi på hvert værelse. 

Læs mere om overnatningsmulighederne her

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt