Gusaften med foreningen Saunagus Danmark anno 2018

På tirsdag den 24. kommer foreningen Saunagus Danmark anno 2018 forbi med flere rigtigt dygtige gusmestre. Flemming Nielsen (Dansk mester i klassisk gus), Jeppe Maarbjerg (bronzevinder showgus), Rasmus Bæk Thomsen, Diana Mauersberger og Jan H. Nøhr giver en masse gæstegus, og viser blandt andet deres DM gus frem.

Relax er denne dag lukket fra klokken 17.00, hvorfra man kun kan komme ind med billet til gusaftenen. Der er kun 100 billetter og de koster 130,- stykket. Billetter kan bestilles på info@nsbic.dk eller i en besked på Facebook.

​Vi glæder os til endnu et spændende besøg af nogle dygtige gusmestre​

Kristi himmelfarts dag

Husk, at vores åbningstider torsdag den 26. er weekendåbningstider, grundet Kristi himmelfartsdag.

Skoleophold​

​Som kursuscenter har vi stor erfaring med besøg af skoleophold. Da vi rummer mange forskellige faciliteter i centret, så kan vi sammensætte en alsidig, varierende og spændende uge for alle eleverne. Da vores beliggenhed er tæt på Aalborg centrum, er der ikke langt til kulturelle arrangementer og attraktioner.

Vi tilbyder undervisningslokaler med tilhørende teknisk udstyr, samt alle vores indendørs faciliteter. Al bespisning vil gå gennem vores Restaurant Solsiden, som kan lave de daglige antal måltider der ønskes.

Vi hos Nørresundby Idrætscenter skræddersyr gerne en spænende aktivitetspakke, som kan bestå af alt fra gokart, bowling, svævebane, forskellige sportsaktiviteter, kulturelle oplevelse og meget mere. Vi har fantastiske udendørs arealer, hvor man kan gøre brug af blodbaner, minigolf og svævebane.

Vi har en beliggenhed i Nørresundby, blot få minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Nærliggende er der mange gode omgivelser til gåture. Vi tager imod gæster fra hele Nordjylland samt resten af landet. 

Der er fri parkering lige ved centeret.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder ​

​Er I interesseret i, at høre mere om mulighederne eller sende en forespørgsel på en reservation, er I velkommen til at skrive en mail til sel@nsbic.dk eller ring på vores tlf.: 98 17 43 66.

Har I bestemte ønsker til maden, så oplys venligst dette ved booking af kursuscenter hos os.

Hvis i ønsker overnatning i forbindelse med jeres kursuscenter for skolegrupper, har vi i Nørresundby Idrætscenter 29 værelser med 2-4 senge og med eget bad og toilet. Der er også TV og gratis Wi-Fi på hvert værelse. 

Læs mere om overnatningsmulighederne her

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt