Trustpilot
-->

😁Se alle vores fede events lige her 😁​

Næste events:

Hot Yoga & Bobler d. 19. april

Yoga-Wellness dag d. 21. april

Velkommen til Skansen

Besøg Skansen i Nørresundby

Bad, Wellness og Fitness holder SKANSEN

Tag hele familien med på en sjov og aktiv dag hos os på Skansen! Vi har et bredt udvalg af aktiviteter, der passer til både børn og voksne. Mens børnene træner på vores fantastiske svømmehold, kan far slappe af og forkæle sig selv i vores luksuriøse wellness-område. Og imens får mor pulsen op og udfordrer sig selv med Stine Rex i vores topmoderne fitnesscenter. Der er noget for enhver smag og aldersgruppe!

Vores fitnesscenter er helt nyopført og tilbyder et komplet udvalg af træningsmuligheder. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af hold i vores rummelige sale, og vores topmoderne maskiner sikrer, at du kan få den bedste træning. Efter en intens træning kan du forkæle dig selv med en af vores afslappende saunagus-oplevelser i vores wellness-område. Vi har syv forskellige bassiner, hvor du kan svømme og lege, samt seks saunaer og dampbad for at give dig den ultimative afslapning og velvære.

Men det stopper ikke her! Hos os finder du også en bred vifte af arrangementer og aktiviteter for hele familien. Uanset om det er skoleophold, ferier, wellness-polterabend eller andre særlige lejligheder, har vi noget for enhver smag. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores mange muligheder og planlæg din næste uforglemmelige oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til en dag fyldt med sjov, motion og afslapning på Skansen!

Hvad kan jeg på SKANSEN?

Skansen er et stort idrætscenter med Svømmehal, Wellness, Padel, fitness og motion. Skal du svømme baner har vi Aalborgs eneste 50-meterbassin. Skal du opleve vores lækre wellness saunagus har vi byens absolut største gusprogram. Og endeligt har vi et splinternyt fitnesscenter med masser af hold.

​Er SKANSEN billig?

Med et medlemskab til Skansen fitness betaler du kun for den periode, du ønsker at være medlem.

Skal du i svømmehallen får flest gus for pengene.

Tjek desuden vores Danhostel med byens billigste værelser.

​Er SKANSEN noget for mig?

De næsten uanede muligheder for motion, afslapning og velvære gør SKANSEN optimal for næsten som enten skal bruge en eftermiddagsaktivitet, en fed ferie eller skal koble af fra den travle hverdag. Skal du bruge et specialarrangement som polterabend? Kontakt os endeligt og hør mere.

Mange muligheder​

Idrætscenter

Skansen er et komplet idrætsanlæg, som repræsenterer de fleste sportsgrene. Vi har to store haller og huser 12 foreninger. Vi tilbyder mulighed for afvikling af konferencer, kurser og træningsophold med eller uden overnatning og bespisning.

Der er bl.a. mulighed for fitness, padel, mountainbike, bungee fitness og meget mere. Derudover har vi også minigolf.

Ferien til den aktive familie

Svømmehal - træning og wellness

Hos Skansen har vi et familievenligt og stemningsfyldt bad og svømmeland.

Vi kan bl.a. tilbyde 50-meter bassin til motionssvømmere, FUN-afdeling til små vandhunde med en rutsjebane samt et lækkert indendørs og udendørs wellness-område i vores RELAX-afdeling. Derudover har vi masser af vandaerobic, og hot yoga hold og fordelt over ugedagene. Så der er al mulig grund til at opleve Skansen

Babysvømning

Til babysvømning hos Skansen opleves samværet og nærværet mellem barn og forælder. Det foregår gennem leg og sange, og med fokus på øjenkontakt med barnet. Babysvømning foregår i et 34-graders varmtvandsbassin.

Kig forbi hos Skansen

Vil du vide mere om vores mange muligheder for aktiviteter, overnatning og motion? Så skal du bare kontakte os. Hos Skansen står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål samt hjælpe med at booke forskellige aktiviteter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Aktiv ferie i Nordjylland

Skal familien på en aktiv ferie i Nordjylland? Skal børnefødselsdagen holdes i svømmehallen? Eller mangler du et billigt overnatningssted tæt på Aalborg Centrum? Så kan Skansen i Nørresundby være den helt rette løsning!

Skansen tilbyder bl.a. et ferieophold med mulighed for fysisk udfoldelse. Vi har 29 værelser med plads til 2-4 personer – og et enkelt værelse med plads til op til 10 personer. Alle værelser er udstyret med borde og stole, og har gratis wi-fi og TV til rådighed.

Det siger gæsterne om Skansen

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 171 anmeldelser fra Facebook​​

​​★★★★★

"Deres børneområde er superfint. Har en dreng på 1,5 og en pige på 4 år og de hyggede sig rigtig meget med alt legetøjet og de forskellige springvand."

Heidi Vilstrup Nielsen

​​★★★★★

"Smilende og. meget professionelt personale, som virkelig brænder for at servicere kunderne🤗 ABSOLUT et besøg værd👍​"

Leena Thybo Nielsen

Kontakt

Telefon: 98 17 43 66

E-mail: info@oplevskansen.dk

Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Find vej

Se vores Smiley-ordning her

Vores ​cookiepolitik​

Åbningstider ​
​Bad & Wellness

​Mandag

06.00 - 21.00​

​Tirsdag

06.00 - 22.00​

Onsdag

06.00 - 22.00​

Torsdag

06.00 - 22.00​

Fredag​

06.00 - 18.00​

Lørdag​

09.00 - 16.00​

Søndag

09.00 - 16.00​

Åbningstider
​Fitness

​Mandag​

06.00 - 21.00​

Tirsdag

06.00 - 21.00​

Onsdag

06.00 - 21.00​

Torsdag

06.00 - 21.00​

Fredag​

06.00 - 18.00​

Lørdag​

07.00 - 16.00​

Søndag

07.00 - 16.00​

Åbningstider
​Reception

​Mandag​

06.00 - 20.00​

Tirsdag

06.00 - 20.00​

Onsdag

06.00 - 20.00​

Torsdag

06.00 - 20.00​

Fredag​

06.00 - 17.00​

Lørdag

09.00 - 15.00​

Søndag

09.00 - 15.00​