Events i efteråret - saunacrawl, familieaften, svævebane

​Tirsdag d. 11/9 indvier vi vores nye ovn i panoramasaunaen. Det betyder, at vi holder åbent til midnat og kører hele 17 gus i løbet af dagen. Det koster normal indgangsbillet. Fra kl. 17.30 til 20.00 er det muligt at købe hjemmelavet chili con carne i Café NIC’e, som kan nydes både dér og i relax-afdelingen. Første saunagus er kl. 7.30 og igen kl. 11.00. I kan finde alle saunagustiderne her.

Datoerne for efterårets familieaftener er ligeledes kommet på vores hjemmeside. Læs om konceptet, tilmelding og pris her.

Vi har som sagt fået ny ovn i panoramasaunaen. Derfor kommer vi i dette efterår til at køre skiftevis i kelo- og panoramasaunaen, når vi laver gus. Det betyder også, at vores marathongus har skiftet navn til saunacrawl. Det er dog samme koncept med en masse dejlige gus, snacks, hygge og velvære. Find de tre datoer og læs om eventen her.

Den 29/9 kører vi svævebane for kun 50 kr. Vi har 100 pladser denne dag, så det bliver først til mølle fra kl. 9.30. I kan læse om eventen her.Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmålsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Find vej

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt