Facebook-opdatering:
26. maj 2018

Mens der er karneval i Aalborg Centrum, holder vi børnefødselsdag for det lidt yngre publikum????? Der kommer sikkert ligeså meget gang i den hos os - vi glæder os til at se jer??? Læs mere om børnefødselsdag i Svømmeland, her ?? po.st/boernefoedselsdag

Facebook-opdatering:
25. maj 2018

KONKURRENCE? Vind 2 fribilletter til Svømmeland??

Den 22. maj starter vi med at forlænge vores store bassin, så det bliver præcist 50 meter! Men hvor meget mangler der egentlig, for at længden passer 100 %?

Giv jeres bud i kommentarfeltet, så trækker vi en vinder 25. maj blandt dem, der kommer tættest på?

Opslaget må meget gerne deles, og vi bliver rigtig glade, hvis I "synes godt om" vores facebookside, men det er ikke et krav for at deltage? Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Facebook-opdatering:
25. maj 2018

D. 23. maj sættes en midlertidig væg op i vores 50 meter bassin, da vi skal have forlænget det en smule, så det bliver brugbart til officielle svømmestævner!?? Det betyder, at bassinet i dag vil være lukket for svømning og derefter kun vil være 48 meter de næste tre uger til en måned! Vi skal nok holde jer informeret?

Facebook-opdatering:
25. maj 2018

Første forsøg på at sætte denne flydespærring op mislykkedes desværre i går!? Det betyder, at 50 meter bassinet ser ud helt som det plejer, indtil vi prøver igen?? Så kom glad - bliv kølet ned og få pulsen op eller tag en slapper i vores udendørs spabad eller på solstolene?

Vi skal nok holde jer opdateret på vores projekter, så godt vi kan?

Facebook-opdatering:
18. maj 2018

De dygtigste og dejligste babysvømmere??? Se lige, hvor gode vores hold 4 er blevet!? Der er stadig ledige pladser på den sidste omgang babysvømning inden sommerpausen!? Tilmelding kan ske her ? po.st/babysvoemning

Facebook-opdatering:
18. maj 2018

TUSIND TAK!?? Til de 5000 af jer, som følger med på vores facebookside og dermed store og små aktiviteter i Svømmeland?

Vi glæder os til at præsentere jer for en masse nye ting/faciliteter henover sommeren og efterårsperioden - så bliv endelig ved med at følge med og invitér gerne en ven eller to??

Facebook-opdatering:
15. maj 2018

Solen skinner og fuglene synger????? Solsengene er fundet frem og kl. 14 er hele relax-afdelingen åben?? Får I det for varmt, kan I altid tage et skyl i vores tipi???

Facebook-opdatering:
15. maj 2018

I Svømmeland er der altid fuld knald på fra mandag morgen??? Vores friske vandaerobic-tøser kommer nemlig og giver den gas med Wini???? I dag fik kl. 9-holdet godt med plads i 50 meter bassinet, mens håndværkerne arbejder på den nye rutsjebane i Fun-afdelingen??