Facebook-opdatering:
21. mar 2019

Menuen i aften står på lækker kylling med krydrede kartofler!???? Kom forbi Café NIC?e og få et lækkert måltid til kun 50 kr. for voksne? #sundmad #hverdagsmad #torsdagskassen #foodoftheday #CaféNICe

Facebook-opdatering:
21. mar 2019

NYHED!???

Findes der en bedre anledning til at invitere til Ladies Night end i dag på den internationale kvindedag? Nej vel?!? Tag din veninde/mor/datter under armen d. 29/3 eller 26/4 og kom til en lækker wellness-aften, hvor I skal forkæles med saunagus, saltpeeling og afslapning!??

Hvem skal du have med?

Facebook-opdatering:
20. mar 2019

Brandvarme nyheder??

Fra 25. marts begynder renoveringen af kelosaunaen, hvor vores elovn skal skiftes til en gasfyret ovn? Hør også, hvad planerne er for udendørsområdet bagved saunaerne?

Facebook-opdatering:
19. mar 2019

I går var knap 40 af vores dygtige afløsere fra hele Nørresundby Idrætscenter samlet til personale- og inspirationsmøde, hvor bl.a. Peter Mousten fra Runners Lab lavede et fint oplæg omkring kundeservice, Sebastian gennemfik førstehjælp og centerdirektør Lars gav et indblik i centrets visioner og fremtidsplaner?

Facebook-opdatering:
18. mar 2019

Café NIC'e er klar til at diske op med lækre varme retter tirsdag og torsdag i denne uge?? Kom forbi og få stillet sulten!? Pssst.. Man kan selvfølgelig som altid vælge fra vores menukort!

Facebook-opdatering:
16. mar 2019

Man skal aldrig gå ned på udstyr!??? Sådan optimerer en af Danmarks stærkeste svømmeklubber træningspassene hos deres svømmere??

Facebook-opdatering:
15. mar 2019

Vi er stolte af at være værter for dette års TylöHelo Saunagus DM 2019, der afholdes 11. og 12. maj!? Køb entrébilletter lige her: po.st/saunagusDM og guspakker her: po.st/guspakkerDM

Facebook-opdatering:
13. mar 2019

Vi oplever stor interesse for vores Relax-afdeling og specielt vores saunagus! Og det er jo skønt?? Men det betyder også, at der er stor belastning på vores saunaer, så det er endnu vigtigere, at vi hjælper hinanden med at passe godt på dem!? Derfor genopfrisker vi lige reglerne, som også hænger i Relax-afdelingen???

Facebook-opdatering:
11. mar 2019

Vi oplever, at flere af jer spørger til, om vi har vandskræk-hold. Så nu har vi lyttet og opretter et hold fra mandag d. 25/3!??? Der er et meget begrænset antal pladser, så tilmelding skal ske på 98 17 43 66, i en fb-besked eller på info@nsbic.dk.

Facebook-opdatering:
11. mar 2019

Café NIC'e er klar med denne uges menu??? Kom forbi til et lækkert måltid?