Facebook-opdatering:
18. aug 2018

OBS????

Facebook-opdatering:
17. aug 2018

Gør ligesom størstedelen af vores gæster!?? Vask jer uden badetøj og med sæbe - også håret! TAK!?

Facebook-opdatering:
16. aug 2018

Svømmeland deltager selvfølgelig også i jubilæumsfesten d. 1. september!????? Vi har samlet 50 fakta om dagen - her får du de første syv!? Del gerne begivenheden: po.st/nsbic_50aars og læs mere om dagen her ? po.st/NICjubilaeum

Facebook-opdatering:
15. aug 2018

Børn gør, hvad de ser, deres forældre/søskende eller andre gæster gør?? Så vi har brug for gode rollemodeller i omklædningsrummet, der følger afvaskningsreglerne?? Er du en af dem??

Facebook-opdatering:
15. aug 2018

Vi går altid op i, at vi har så rent badevand som muligt?? Men i denne uge sætter vi ekstra fokus på afvaskning!?????? Derfor vil I kunne møde en livredder i omklædningsrummet i stort set hele vores åbningstid, som vil gøre jer opmærksom på reglerne, hvis ikke de overholdes?

Det er ikke for at være irriterende - tværtimod! Vi gør det for din og andres skyld?? Er I i tvivl om reglerne, så tjek dem i videoen herunder?

Facebook-opdatering:
14. aug 2018

Nørresundby Squash & Tennis Center er også med, når vi fejrer 50 års jubilæum d. 1. september?? Find begivenheden her: po.st/nsbic_50aars og læs meget mere på vores hjemmeside ?po.st/NICjubilaeum

Facebook-opdatering:
14. aug 2018

Fra fredag d. 17. august starter Vandaerobic Power som et nyt hold om fredagen?? Det første hold starter 8.30 og næste hold starter 9.10. Det er 35 minutter med puls og styrke - uden pause og udstrækning??

Lone kører de ulige uger, Cecilie de lige. Vi glæder os til at se jer!? Læs mere: po.st/vandaerobic

Facebook-opdatering:
11. aug 2018

I dag er sidste chance for at tilmelde sig Limfjordskrydseren til den billigste pris??? Så skynd jer ind på po.st/tilmeld_limfjordskrydser og tilmeld jer? Der er både distancer for rutinerede, børn og mindre øvede?

Facebook-opdatering:
11. aug 2018

50 ÅRS JUBILÆUM!????
Se hvordan Lerumbakken 11 har forandret sig gennem de sidste 50 år i filmen herunder? Husker I?

Den 1. september fejrer vi de 50 år med åbent hus, gode rabatter i Svømmeland og gratis sportsaktiviteter i resten af centret? Læs mere: po.st/NICjubilaeum

Facebook-opdatering:
10. aug 2018

Et stort tillykke skal der lyde til Mie Østergaard Nielsen fra Aalborg Svømmeklub og de andre EM-piger med? på 4*100 fri samt? på 4*100 medley????