Facebook-opdatering:
18. okt 2018

Vidste du, at motionscentret altid er inkluderet, når du køber billet til Svømmeland? :)

Facebook-opdatering:
16. okt 2018

Tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge kan du slippe for at stå for aftensmaden!??? Café NIC'e serverer nemlig hhv. fyld selv pitabrød, minestronesuppe og panang med ris??

Facebook-opdatering:
15. okt 2018

I efterårsferien har vi familiedage i Svømmeland!?? Det betyder, at vi fra mandag til fredag i tidsrummet 9-14 åbner alle vores faciliteter op for både store og små??

Så tag børnene med i fx. wellness og saunagus, som normalt kun er for de voksne? Læs mere: po.st/familiedageuge42

Facebook-opdatering:
14. okt 2018

Nu er det efterårsferie og rigtig mange gæster besøger vores svømmehal i disse dage :) Derfor er det ekstra vigtigt, at vi hjælper hinanden med at overholde reglerne ift. afvaskning, så vi undgår bakterier og dermed ekstra klor i vandet! (Y)

10. okt 2018

Få varmen i Svømmeland, når vi afholder stilleaften tirsdag, onsdag og torsdag hele efterårs- og vintersæsonen!??? Her kan du prøve hele 5 gus og ellers slappe af i resten af relax-afdelingen? Læs mere: po.st/stilleaften

Facebook-opdatering:
09. okt 2018

Store personligheder ? Når man tager ferie fra Svømmeland et par uger ? kan man lige så godt gøre det med stil! ? vores Cecilie er young changemaker for den danske delegation til ungdoms OL i Argentina og her er hun ved at lægge taktik sammen med HKH Kronprins Frederik ?????

Facebook-opdatering:
09. okt 2018

Glæd dig til tre dage med lækre varme retter i Café NIC'e!???? Den står på chili con carne, gullasch med stegte kartofler samt tortilla pandekager??

Facebook-opdatering:
07. okt 2018

Glæd jer til efterårsferien, hvor vi afholder familiedage fra mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 14.00?? Alle faciliteter er åbne for både store og små!?? Læs mere: po.st/familiedageuge42

Facebook-opdatering:
04. okt 2018

FAMILIEDAGE I EFTERÅRSFERIEN!????? Mandag til fredag fra kl. 9-14 er alle afdelinger i Svømmeland åbne for hele familien!?? Læs mere: po.st/familiedage42

Facebook-opdatering:
03. okt 2018

NYHED!?? Vi har valgt at udvide tirsdagstraditionen med varm mad i Café NIC'e??? Det betyder, at du nu hver uge kan få varm mad for 69,- både tirsdag, onsdag og torsdag!? Denne uge står den på minestronesuppe, panang m. ris og fyld selv pitabrød?