Facebook-opdatering:
20. jul 2018

Vi søger en energisk instruktør til vandaerobic samt en instruktør til vores baby- og småbørnssvømning?????Livredderbevis er ikke et krav. Læs jobopslagene her?

Facebook-opdatering:
20. jul 2018

Nu er der under en måned til Limfjordskrydseren skydes i gang?? Kender du nogen, der skal have en udfordring?????Billetter kan købes her: po.st/tilmeld_limfjordskrydser

Husk du kan træne op på én af vores 8 brede 50 meter baner??

Facebook-opdatering:
20. jul 2018

KOM OG PRØV VORES SPRITNYE RUTSJEBANE!??

Nu kan vi endelig præsentere vores nyrenoverede rutsjebane, der har fået fede lyseffekter samt tidtagning!?? Fun-afdelingen åbner kl. 9.00 hele sommerferien, så kom endelig forbi og få en tur??

Facebook-opdatering:
18. jul 2018

Ja ja nogen tager til det store udland for at dykke - andre tager i Svømmeland?? Her er det Aalborg Dykkerskole, der er i gang med undervisning?

Facebook-opdatering:
17. jul 2018

Har du svært ved at huske, hvor mange baner du har svømmet, eller er du interesseret i at se, hvor hurtigt det egentlig går????? Så kan du låne vores Garmin-ur helt gratis, blot ved at lægge dit sygesikring/kørekort i kassen??

Facebook-opdatering:
16. jul 2018

LIVREDDER TIL 37 TIMER SØGES!????

Vi mangler en smilende og serviceminded livredder til vores skønne Svømmeland samt til DAME-omklædningen? Er det dig, eller en du kender, så send din ansøgning samt cv til sp@nsbic.dk senest 19. juli??? Læs mere om stillingen her: po.st/job_livredder

Facebook-opdatering:
15. jul 2018

Babysvømmerne er gået på sommerferie - her er det hold 4 fra onsdagsholdet, der slutter af med et fællesdyk, og som nu kan bryste sig af at have gennemført alle fire hold??

I uge 33 er vi klar til at byde nye babysvømmere velkomne? Tilmelding kan ske her: po.st/babysvoemning

Facebook-opdatering:
15. jul 2018

Vores lækre fritter har været en tur i frituren - men vidste du, at Café NIC'e støtter Roundtable of Sustainable Palm Oil (RSPO)??

Som medlem af RSPO forpligter man sig til at leve op til krav, der sikrer større bæredygtighed og bl.a. reducerer ødelæggelsen af orangutangernes levested??

Er I interesseret i at læse mere, kan det gøres her? po.st/greenpalm

Facebook-opdatering:
12. jul 2018

Skal du i Svømmeland i sommerferien, og har du et barn under 2 år?? Så tjek lige, at det varme terapibassin er ledigt??Du finder tiderne via linket?

Facebook-opdatering:
11. jul 2018

Vi har sommerferie-åbent i Fun-afdelingen i uge 27-32? Det betyder, at børneafdelingen allerede åbner kl. 9.00 alle ugens dage!?