Facebook-opdatering:
22. jan 2019

Nye varer på stativerne?? Vi har fået nye badedragter og badeshorts fra Swimmwer arena?? Kom forbi receptionen og prøv en i din størrelse :) Vi har også svømmebriller, badevinger og badetøj til piger, drenge og babyer?

Facebook-opdatering:
22. jan 2019

I dag var svømmehallen booket efter lukketid til et lidt anderledes arrangement, end vi er vant til?? En voksendåb som Nordstjernen, Kirke & Kulturcenter i Nørresundby stod for?? Vi ønsker tillykke til Jamilla Chir??

Facebook-opdatering:
22. jan 2019

Vi oplever stor interesse for vores børnefødselsdage her i foråret???? Derfor har vi lagt tre ekstra datoer ind: 9. februar, 16. marts og 13. april? Obs: Der er ikke børnefødselsdag d. 23. februar grundet vinterferie. Send en mail til gs@nsbic.dk eller ring på 98 17 43 66 for tilmelding?

Facebook-opdatering:
21. jan 2019

Der er kørt næsten 50.000 ture i vores rutsjebane, siden vi nulstillede tiderne tilbage i oktober??? Hvis I ikke har bemærket det, så har den nye rutsjebane - udover fede lyseffekter - også tidtagning, hvor du både se din tid, dagens placering og km/t??? Skal I prøve den i weekenden, så har vi åbent kl. 9-15.30? Vi ses!

Facebook-opdatering:
17. jan 2019

Blå Mandag 2019!???
Har I endnu ikke planlagt jeres Blå Mandag, så har vi et godt tilbud til jer!? Vi har to forskellige pakker at vælge imellem - det er selvfølgelig også muligt at købe normale billetter? Kontakt os for tilmelding?

Facebook-opdatering:
17. jan 2019

KONKURRENCETID!??

Vi sætter to børnebilletter (0-7 år) på højkant til Familieaften på fredag d. 18. januar?? Alt I skal gøre for at deltage er at fortælle os, hvilken afdeling eller aktivitet I bedst kan lide i Svømmeland? Vi trækker lod blandt kommentarerne onsdag aften?

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Facebook-opdatering:
16. jan 2019

NYHED!??

På stilleaftener kan I nu bestille en kylling- eller tunsandwich og efterfølgende nyde den i Relax-afdelingen!? Den skal bestilles inden kl. 16 på dagen, senest kl. 18.15 lægges den i køleskabet i Relax-afdelingen af os, hvor livredderne vil være behjælpelige med uddeling?

Nu slipper I altså for at forlade Relax for at bestille eller spise? Vi håber, at I synes om tiltaget.

Facebook-opdatering:
16. jan 2019

I fredags afholdte vi årets første Gusmarathon? Gry havde igen brygget en lækker lemonade sammen, og I efterspurgte opskriften - den kommer hermed som lovet?? Lad os se, hvad hun finder på til næste omgang d. 1. februar? Tilmelding kan ske på tlf. 98 17 43 66 eller i en fb-besked.

Facebook-opdatering:
14. jan 2019

Vi er SÅ klar til årets første Familieaften - på fredag d. 18. januar!??? Vi inviterer indenfor til masser af hygge og leg! Vi står for maden, som denne gang er tortellini i tomatsauce med bacon og chorizo!? I kan nyde tre familiegus og hele Svømmeland er åbne for både store og små!?? Tilmelding kan ske i en fb-besked eller på tlf. 98 17 43 66.