OBS

OBS! ​ Grundet restriktioner vi er blevet pålagt i forbindelse med COVID-19, vil du/I ved jeres næste besøg hos Svømmeland møde ændringer. Læs mere om disse ændringer under fanen "Information om COVID-19"  under Svømmeland.

Ændringer for Vandaerobic fra den. 26/10 - 13/12 grundet forsamlingsforbuddet. Læs mere under fanen "Vandaerobic"


NYHED! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan lave klassisk saunagus, så tilbyder vi tilbyder "Svingfri Gus".
Læs mere under fanen "Svingfri Gus" under Wellness.
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18.00 -21.00 kræver deltagelse i "Svingfri Gus" gus-billetter, som udleveres i billetsalget. Fra den. 26 oktober må der kun være 10 personer inkl. gusmester til "Svingfri Gus".

Mission og vision for Nørresundby Idrætscenter

​Mission

​Hos Nørresundby Idrætscenter har vi en mission om, at være det førende idrætscenter i Nordjylland, hvor der er plads til alle uanset alder, køn og etnisk baggrund. Vi tilbyder forskellige aktivitetsfaciliteter inden for idræt, sundhed og velvære. Med vores medarbejders mange års erfaringen stræber vi efter, at yde god service og værtskab til alle husets gæster. 

Dermed sagt, arbejder vi mod at være et Idrætscenter hvor mulighederne er mange indenfor sportsevents, konferencer, kurser og overnatninger. Hos Nørresundby Idrætscenter ønsker vi at fremme folkesundhed, og har i alt 12 foreninger med hovedsæde i huset og samtlige foreninger der jævnligt benytter arealerne og faciliteterne.

Det er også vores mission, at i vores populære Svømmeland handler det om, at du kan svøm dig sund og glad og skal være et svømmeland hvor der er plads til alle niveauer og behov.

Vision​

​Nørresundby Idrætscenters vision er, at fastholde og udnytte centerets position i Nordjylland, og derved være et af de bedste og mest komplette idrætsindlæg, som er et af Aalborg Kommunes tre idrætsanlæg. Det er forsat en målsætning at være førende indenfor træningsophold til både danske- og nordiske sportsgrupper, samt afvikle events af diverse sportsarrangementer. 

Vi vil forsøge, at fylde vores center 24/7, og dermed søge nye forenings- og kommercielle tiltag. Dertil vil Nørresundby Idrætscenter forsat udbygge positionen- og blive mere konkurrencedygtige med overnatningsmuligheder indenfor B2C og B2B.

Vores vision er dermed at være et Idrætscenter som er fleksibel, omstillingsparat og drevet af værtskab og service inden for sporten.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt