Gusaften med foreningen Saunagus Danmark anno 2018

På tirsdag den 24. kommer foreningen Saunagus Danmark anno 2018 forbi med flere rigtigt dygtige gusmestre. Flemming Nielsen (Dansk mester i klassisk gus), Jeppe Maarbjerg (bronzevinder showgus), Rasmus Bæk Thomsen, Diana Mauersberger og Jan H. Nøhr giver en masse gæstegus, og viser blandt andet deres DM gus frem.

Relax er denne dag lukket fra klokken 17.00, hvorfra man kun kan komme ind med billet til gusaftenen. Der er kun 100 billetter og de koster 130,- stykket. Billetter kan bestilles på info@nsbic.dk eller i en besked på Facebook.

​Vi glæder os til endnu et spændende besøg af nogle dygtige gusmestre​

Kristi himmelfarts dag

Husk, at vores åbningstider torsdag den 26. er weekendåbningstider, grundet Kristi himmelfartsdag.

Mission og vision for Nørresundby Idrætscenter

​Mission

​Hos Nørresundby Idrætscenter har vi en mission om, at være det førende idrætscenter i Nordjylland, hvor der er plads til alle uanset alder, køn og etnisk baggrund. Vi tilbyder forskellige aktivitetsfaciliteter inden for idræt, sundhed og velvære. Med vores medarbejderes mange års erfaringer stræber vi efter, at yde god service og værtskab til alle husets gæster. 

Dermed sagt, arbejder vi mod at være et Idrætscenter hvor mulighederne er mange indenfor sportsevents, konferencer, kurser og overnatninger. Hos Nørresundby Idrætscenter ønsker vi at fremme folkesundhed, og har i alt 12 foreninger med hovedsæde i huset og samtlige foreninger der jævnligt benytter arealerne og faciliteterne.

Det er også vores mission, at i vores populære Svømmeland handler det om, at du kan svøm dig sund og glad og skal være et svømmeland hvor der er plads til alle niveauer og behov.

Vision​

​Nørresundby Idrætscenters vision er, at fastholde og udnytte centerets position i Nordjylland, og derved være et af de bedste og mest komplette idrætsindlæg, som er et af Aalborg Kommunes tre idrætsanlæg. Det er forsat en målsætning at være førende indenfor træningsophold til både danske- og nordiske sportsgrupper, samt afvikle events af diverse sportsarrangementer. 

Vi vil forsøge, at fylde vores center 24/7, og dermed søge nye forenings- og kommercielle tiltag. Dertil vil Nørresundby Idrætscenter forsat udbygge positionen- og blive mere konkurrencedygtige med overnatningsmuligheder indenfor B2C og B2B.

Vores vision er dermed at være et Idrætscenter som er fleksibel, omstillingsparat og drevet af værtskab og service inden for sporten.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt