Gusaften med foreningen Saunagus Danmark anno 2018

På tirsdag den 24. kommer foreningen Saunagus Danmark anno 2018 forbi med flere rigtigt dygtige gusmestre. Flemming Nielsen (Dansk mester i klassisk gus), Jeppe Maarbjerg (bronzevinder showgus), Rasmus Bæk Thomsen, Diana Mauersberger og Jan H. Nøhr giver en masse gæstegus, og viser blandt andet deres DM gus frem.

Relax er denne dag lukket fra klokken 17.00, hvorfra man kun kan komme ind med billet til gusaftenen. Der er kun 100 billetter og de koster 130,- stykket. Billetter kan bestilles på info@nsbic.dk eller i en besked på Facebook.

​Vi glæder os til endnu et spændende besøg af nogle dygtige gusmestre​

Kristi himmelfarts dag

Husk, at vores åbningstider torsdag den 26. er weekendåbningstider, grundet Kristi himmelfartsdag.

Firma overnatning ​

​Har du eller dit firma et gøremål i Aalborg eller omegn, og mangler et sted at oversatte?

- Så har vi den rette løsning til jer!

​Hos Nørresundby Idrætscenter tilbyder vi overnatning på vores to værelsefløje, hvor vi i alt har 29 værelser med plads til 2-4 gæster på hver. Alle værelser har gode senge til både søvn og afslapning efter en lang arbejdsdag. Værelserne er med eget bad, toilet, TV, Wi-Fi, samt bord og stole som kan bruges til kontorplads.

Det er også muligt at benytte centeret forskellige faciliteter. Vi har bl.a. Svømmeland med RELAX afdeling og et aktivitetsrum, hvor kollegaerne kan tage et spil sammen.

Under opholdet er det muligt at vaske tøj i kælderen. Der er også et tekøkken på begge værelsesfløje med bl.a. adgang til køleskab.

Et overnatningsted der er tæt på alt

Idrætscenteret er placeret godt centralt i Nørresundby, hvor afstanden er god til byerne omkring Nørresundby og omegn. Dertil er centeret tæt placeret på motorvej, med til- og frakørselsmuligheder i både syd- og nordgående retning. Centeret har også gode parkeringsmuligheder, både til store varebiler, trailer m.m.

Interesseret?

Er du eller dit firma interesseret i at booke overnatninger eller sende en forespørgsel, så kan det gøres på info@nsbic.dk eller på tlf.: 98 17 43 66 .

Skal I holde møde eller konference under jeres ophold? Så tilbyder vi hos Nørresundby Idrætscenter også lokaler til disse anledninger.

 Læs mere her.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt