Skal du holde konfirmation eller mangler I et sted til en begravelse? Så er Nørresundbys Idrætscenters selskabslokaler måske det helt rigtige sted. Her har du mulighed for at leje selskabslokaler til enhver lejlighed med højt til loftet og i lækre, varme og naturlige omgivelser, der danner den helt rigtige ramme til ethvert godt arrangement.

Vores selskabslokaler kan bl.a. bruges til:

  • Selskaber
  • Receptioner
  • Konferencer
  • Konfirmation
  • Begravelse
  • Og mange andre anledninger

 

Vi kan tilbyde selskabslokaler matchende alt fra 15-1000 gæster, og vi har stor erfaring og ekspertise i store selskaber med alt, hvad dertil hører. Det er ikke muligt selv at medbringe mad og drikkevarer. Vi tilbyder oftest buffet til vores selskaber.

Vores selskabslokaler ligger på en smuk beliggenhed i forbindelse med Nørresundbys Idrætscenter med udsigt over både fjord og by. Selskabslokalerne passer til ethvert arrangement og har adgang til terrasser og gårdhave, der om sommeren er velegnet til receptioner og hyggeligt samvær i de lune aftener.

 

Mange fordele med selskabslokaler

Der er mange fordele ved at leje et selskabslokale til din næste fest eller arrangement. For det første er der ved vores selskabslokaler ingen tætte naboer, der bliver trætte over larm eller støj i de sene aften- og nattetimer, ligesom du heller ikke skal tænke på klargøring inden festen eller oprydning og opvask om natten eller den efterfølgende dag.

Når du lejer selskabslokaler hos os, skal du kun tænke på at nyde dit arrangement og værne om dine gæster.

 

Ring og hør om dine muligheder

Vores selskabslokaler har ligeledes fri parkering og busforbindelser helt tæt på.

Du kan kontakte os på telefon 98 17 43 66, hvis du ønsker mere information eller ønsker at booke vores selskabslokaler.