Velkomstdrink

  • Moscato d'Asti
  • Kir Royale (fersken eller solbær)
  • Lime cocktail

Forret anrettet på tallerken

Varm fisk

Torsk bagt på skindet, krydret med olivenolie og chili, sauteret rodfrugter, kørvel og lime, serveres med en let sennepsdressing.

Laks og skaldyr

Pocheret laks og rørt rejemousse med krydderurter, timians pesto, salat varie og slikasparges, hertil rørt mayonnaise.

Fjerkræ

Ovnbagt kyllingesouffle med marineret kyllingebryst og røget skinke, hvidløgsmarineret Fettuccini og syltede tomater, samt tomatdressing.

Suppe

Flødelegeret jordskoksuppe garneret med hummerstykker og ristet Parmaskinke.

Hovedretter – serveret 2 gange

Kalv

Helstegt kalvefilet (mørbrad + 20 kr.) – serveres med smørstegte kartofler, persille og tomat, årstidens friske grøntsager, 3 tilberedningsmetoder (stegt, dampet og grønsagsmousse), hertil flødelegeret svampesauce.

Okse

Helstegt oksefilet (mørbrad + 20 kr.)– serveres med bagt kartoffelsouffle med knoldselleri, årstidens friske grøntsager, 3 tilberedningsmetoder (stegt, dampet og grønsagsmousse), hertil Sauce Bordelaise.

Gris

Filet glaseret med tomat/persille og whiskysauce – serveres med Cheddargratinerede kartofler med Squash, årstidens friske grøntsager, 3 tilberedningsmetoder (stegt, dampet og grønsagsmousse), hertil krydret Whiskysauce.

Fjerkræ

Ovnbagt ung hane bryst – serveres med små ristede kartofler/svampe, årstidens friske grøntsager, 3 tilberedningsmetoder (stegt, dampet og grønsagsmousse), hertil portvinssauce.

Desserter

  • Italiensk likørfromage på orangemarineret chokoladebund, friske bær og frugter, serveres med vaniljeparfait.
  • Honning/nøddebund med 3 slags is, friske bær og frugter, samt frugtpure.
  • Fromager – Grand Marnier eller citron – serveres med diverse frugtkompotter.
  • Isdesserter efter aftale.

Alle desserter anrettes flot og dekorativt på tallerken, hvis andet ikke er aftalt.

Natmad

  • Gullasch suppe og kommenskringler
  • Flødelegeret karrysuppe, hønsekød, ris og tomat
  • Pølsebord (2 slags pølser, rullepølse, lun leverpostej og frikadeller) hjemmebagt rugbrød
  • Hjemmelavede frikadeller og kold kartoffelsalat
  • Hot Dogs – røde pølser
  • Hot Dogs – ristede pølser

Til kaffen

  • Småkager
  • Kransekage
  • Fyldt chokolade
  • Nøddehorn med chokolade

Fest til fast

  • Velkomstdrink
  • Forret
  • Hovedret/buffet
  • Dessert
  • Kaffe / tilbehør
  • Natmad

 

 

Pr. kuvert 675,00,-
Vinkuvert Hvid-, rødvin og dessertvin

Pris for menuen inklusiv vine ad libitum under middagen, samt velkomstdrink, kaffe og natmad kan tilbydes til pr. kuvert kr. 675,00.

Borddekorationer – blomster, opdækning og udsmykning er med i prisen.