OBS

OBS! ​ Grundet restriktioner vi er blevet pålagt i forbindelse med COVID-19, vil du/I ved jeres næste besøg hos Svømmeland møde ændringer. Læs mere om disse ændringer under fanen "Information om COVID-19"  under Svømmeland.

NYHED! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan lave klassisk saunagus, så tilbyder vi tilbyder "Svingfri Gus".
Læs mere under fanen "Svingfri Gus" under Wellness.
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18.00 -21.00 kræver deltagelse i Svingfri Gus" gus-billetter, som udleveres i billetsalget.

Konfirmation

​Restaurant Solsiden har de perfekte rammer til jeres konfirmation. Vores lokaler har en dejlig udsigt og der er rig mulighed for gåture hvis der trænges til frisk luft. Restaurantens køkkenpersonale har mange års erfaring med både større og mindre arrangementer, og de vil gøre deres til, at du får en god dag sammen med dine gæster.

I huset findes der rig mulighed for aktiviteter, herunder bordtennis og bordfodbold som du og dine gæster er velkomne til at benytte. Der er også udendørs fodboldbaner som må benyttes, hvis de ikke bliver brugt af vores foreninger på selve dagen.

Vi har en beliggenhed i Nørresundby, blot få minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Vi tager imod gæster fra hele Nordjylland samt resten af landet. Der er fri parkering lige ved centeret.

​Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Tidl. Bord opstilling. ​

​Er du interesseret i at høre mere om mulighederne eller sende en forespørgsel på en reservation, er du velkommen til at skrive en mail til sel@nsbic.dk, eller ringe på vores tlf. 98 17 43 66.

Har du eller dine gæster ønsker til maden, så oplys dette ved bookingen af konfirmation hos os.

Hvis du og dine gæster ønsker overnatning i forbindelse med konfirmationen, har vi i Nørresundby Idrætscenter 29 værelser med 2-4 senge med eget bad og toilet. Der er også TV og gratis Wi-Fi på hvert værelse. 

Læs mere om overnatningsmulighederne her

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmålsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt