Gusaften med foreningen Saunagus Danmark anno 2018

På tirsdag den 24. kommer foreningen Saunagus Danmark anno 2018 forbi med flere rigtigt dygtige gusmestre. Flemming Nielsen (Dansk mester i klassisk gus), Jeppe Maarbjerg (bronzevinder showgus), Rasmus Bæk Thomsen, Diana Mauersberger og Jan H. Nøhr giver en masse gæstegus, og viser blandt andet deres DM gus frem.

Relax er denne dag lukket fra klokken 17.00, hvorfra man kun kan komme ind med billet til gusaftenen. Der er kun 100 billetter og de koster 130,- stykket. Billetter kan bestilles på info@nsbic.dk eller i en besked på Facebook.

​Vi glæder os til endnu et spændende besøg af nogle dygtige gusmestre​

Kristi himmelfarts dag

Husk, at vores åbningstider torsdag den 26. er weekendåbningstider, grundet Kristi himmelfartsdag.

Konfirmation

​Restaurant Solsiden har de perfekte rammer til jeres konfirmation. Vores lokaler har en dejlig udsigt og der er rig mulighed for gåture hvis der trænges til frisk luft. Restaurantens køkkenpersonale har mange års erfaring med både større og mindre arrangementer, og de vil gøre deres til, at du får en god dag sammen med dine gæster.

I huset findes der rig mulighed for aktiviteter, herunder bordtennis og bordfodbold som du og dine gæster er velkomne til at benytte. Der er også udendørs fodboldbaner som må benyttes, hvis de ikke bliver brugt af vores foreninger på selve dagen.

Vi har en beliggenhed i Nørresundby, blot få minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Vi tager imod gæster fra hele Nordjylland samt resten af landet. Der er fri parkering lige ved centeret.

​Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Tidl. Bord opstilling. ​

​Er du interesseret i at høre mere om mulighederne eller sende en forespørgsel på en reservation, er du velkommen til at skrive en mail til sel@nsbic.dk, eller ringe på vores tlf. 98 17 43 66.

Har du eller dine gæster ønsker til maden, så oplys dette ved bookingen af konfirmation hos os.

Hvis du og dine gæster ønsker overnatning i forbindelse med konfirmationen, har vi i Nørresundby Idrætscenter 29 værelser med 2-4 senge med eget bad og toilet. Der er også TV og gratis Wi-Fi på hvert værelse. 

Læs mere om overnatningsmulighederne her

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt