OBS

OBS! ​ Grundet restriktioner vi er blevet pålagt i forbindelse med COVID-19, vil du/I ved jeres næste besøg hos Svømmeland møde ændringer. Læs mere om disse ændringer under fanen "Information om COVID-19"  under Svømmeland.

Ændringer for Vandaerobic fra den. 26/10 - 22/11 grundet forsamlingsforbuddet. Læs mere under fanen "Vandaerobic"


NYHED! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan lave klassisk saunagus, så tilbyder vi tilbyder "Svingfri Gus".
Læs mere under fanen "Svingfri Gus" under Wellness.
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18.00 -21.00 kræver deltagelse i "Svingfri Gus" gus-billetter, som udleveres i billetsalget. Fra den. 26 oktober må der kun være 10 personer inkl. gusmester til "Svingfri Gus".

Gusmarathons forår 2020​

10 januar, 7 februar og 13 marts.

​Fire gange i efteråret inviterer vi til Gusmarathon, hvor du kan komme helt ned i gear og starte weekenden med varme, velvære og wellness, og selvfølgelig en masse saunagus - som foregår skiftevis i vores kelo- og panoramasauna.

Vi laver saunagus kl. 17.30, 17.55, 18.20, 19.00, 19.25, 19.45. Indimellem er det muligt at nyde det udendørs spabad, varmtvandsbassinet, dampbadet eller de andre saunaer. Kl. 20.00 forlades Svømmeland, hvorefter der er afsat højst 30 minutter til omklædning.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, så billetten skal forudbestilles senest dagen før (hvis du tør vente så længe) på enten tlf. 98 17 43 66, i kassen eller på vores facebookside "Svømmeland Nørresundby".

På dagen skal billetten være købt og betalt senest kl. 17, hvorefter I kan benytte alle faciliteter. Vores andre gæster bliver kaldt op af vandet kl. 17.30, hvorefter der er eksklusiv adgang til Svømmeland kun for jer, men I skal være velkomne tidligere på dagen.

I billetten er inkluderet en øl/vand, samt lidt frugt og snacks, som vi stiller på bordene. Vil I købe drikkevarer udover, så er det muligt at købe et armbånd ved kassen til en værdi af 25 kr. som så byttes til en drikkevare i baren. Mobilepay kan også bruges.

Det er desuden muligt at forudbestille en sandwich med kylling, tun, falafel eller en salat til 40 kr., som kan nydes i wellness-området - denne betales sammen med billetten i indgangen.

Billetten koster 165 kr. pr. person og inkluderer 1 drikkevarer samt frugt/snacks.

OBS: minimum 18 år​.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt