VI ER STADIGT ÅBNE - trods restriktioner

​Aktuelt: Er du 12 år eller over, skal du bære mundbind i centeret, indtil du skifter tøj til badetøj. Mundbindskravet gælder indtil du kommer ned i omklædningsrummet, samt hvis du senere går i cafeen. Du skal også stadigt vise coronapas, hvis du er over 15 år gammel.

Jul i Svømmeland

Julen er hjerternes tid, og tid til samvær. I Svømmeland vil vi gerne bruge tiden på at hygge lidt ekstra om vores gæster. Derfor tæller vi ned med en julekalender på Facebook. 

​Lukkedage

Juledagene 24. 25. og 26. december er lukket, men når vi åbner den 27. til 31. december, skal julen markeres i Svømmeland. Desværre må vi aflyse de ellers planlagte familiegus, men vi lover hyggelig julestemning og plads til familien alligevel. Så kig forbi når vi åbner igen mandag den 27. december.

Julekalender med præmier

Mens vi venter på julen, kan du være med i nedtællingen på vores Facebookside Svømmeland. Her har vi strikket 24 små historier sammen, hvor du kan blive lidt klogere på centeret, få lidt underholdning, og måske vigtigst af alt så er der 24 billetter på højkant, én om dagen.​

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt