Aktuelt: Husk coronapas når du skal i Svømmeland eller Cafe NIC'e

Jul i Svømmeland

Julen er hjerternes tid, og tid til samvær. I Svømmeland vil vi gerne bruge tiden på at hygge lidt ekstra om vores gæster. Derfor laver vi blandt andet ekstra familiegus, og tæller ned med en julekalender på Facebook. 

​Lukkedage

Juledagene 24. 25. og 26. december er lukket, men når vi åbner den 27. til 31. december, skal julen markeres i Svømmeland, og det gør vi med familiegus i udendørssaunaerne.

Kom med familien ud og nyd varmen og roen, når livredderne svinger håndklæder og spreder dufte i Kelo- og Panoramasaunen. I højtidens ånd, kan du blandt andet prøve mandarin og grandufte, så julestemningen kan mærkes.

Mellem gusene kan i hygge i FUN, hvor noget af julefedtet kan blive forbrændt med svømmetur, eller en konkurrence om hvem der er hurtigst i rutchebanen.

Julekalender med præmier

Mens vi venter på julen, kan du være med i nedtællingen på vores Facebookside Svømmeland. Her har vi strikket 24 små historier sammen, hvor du kan blive lidt klogere på centeret, få lidt underholdning, og måske vigtigst af alt så er der 24 billetter på højkant, én om dagen.​

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt