Ladies Night​

27. september, 25. oktober og 22. november.​

​Tag din veninde, mor, mormor, svigermor, kollega eller datter (min. 14 år) med til Ladies Night og start weekenden med varme, velvære og wellness.


Her inviterer vores kvindelige gusmestre indenfor til saunagus, afslapning i vores indendørs- og udendørs Relax-afdeling, og så disker de op med frisk frugt og hjemmelavet lemonade.

D. 27. september kan I se frem til en aften, der bl.a. byder på 30 minutters vandaerobic i Fun-afdelingen. Det er helt valgfrit, om man vil deltage i vandaerobic fra kl. 17.30-18.00. Hvis man hellere vil slappe af i wellness-området, så skal man være mere end velkommen til det. Vi serverer snacks og sørger for noget koldt af drikke. Herudover kan I selvfølgelig nyde lækre saunagus, som foregår i saunaerne i udendørsafdelingen.

vandaerobic

D. 25. oktober er der igen 30 minutters vandaerobic fra kl. 17.30 - 18.00. Herefter kan du nyde tre saunagus samt hjemmelavet bodyscrub efter det andet saunagus. Vi serverer som altid snacks og læskende lemonade. ​

bodyscrub

D. 22. november kører vi med temarammen ”indre varme”. Vi vil gerne bidrage til din indre varme i novemberkulden, og det gør vi med 30 minutters vandaerobic, indspark omkring den indre gnist og livsglæde fra Anja Kamp Otte og slutter selvfølgelig med saunagus, hvor I bliver varmet helt igennem.

Anja Kamp Otte vil i løbet af hendes oplæg komme med et let omsætteligt perspektiv på mennesket og glæde med inspiration fra den positive psykologi. Anja har til dagligt sin egen klinik, hvorfra hun har erfaring med mere end tusind 1:1 samtaler i forandringsprocesser. Hun er uddannet socialrådgiver, international certificeret coach, kognitiv terapeut samt Master i positiv psykologi.

ao coaching

Til alle arrangementerne tænder vi stearinlys og sætter stille musik på i Relax-afdelingen, så jeres eneste opgave i løbet af aftenen er at slappe af og nyde hinandens selskab. Vi kører saunagus i vores udendørs saunaer, og der er altid inkluderet en øl/sodavand samt snacks og lemonade. Arrangementet d. 27/9 og 25/10 koster 150 kr. – en sandwich kan forudbestilles til 40 kr. Arrangementet d. 22/11 koster 200 kr. men er til gengæld med aftensmad.


Omkring kl. 20.00 bliver I kaldt op af vandet, hvorefter der vil være en halv time til omklædning.

Billetten skal bestilles på mail til chb@nsbic.dk, i en fb-besked eller på tlf. 98 17 43 66.

Vi glæder os til at se jer til en tøseaften! :)​

ladies night

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Find vej

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt