NYHED NYHED NYHED

Byd velkommen til Bungee Fitness, vores nyeste skud på stammen af hold i centeret. Vi tilbyder også holdet som en del af arrangementer, hvad end det er polterabend, personalearrangement, familietur eller noget helt fjerde, er Bungee Fitness en sjov, svedig og helt uforglemmelig mulighed for at give ekstra kulør på arrangementet. Se mere her.​

Sommerferieinfo

Fra uge 27, altså på mandag den 4. juli, skifter vi til sommerprogram. Det betyder, at vandaerobic går på sommerferie - du kan dog stadigt få pulsen op om mandagen fra klokken 8.10 - 8.55 og 9.00 - 9.45. Ældresagsbilletter kan ikke benyttes i sommerferien, og de grønne armbånd giver kun adgang til klokken 10.00. Har du et flertursarmbånd, gælder dette stadigt til klokken 14.00.

Særarrangementer i Svømmeland

I Svømmeland ser vi ​tidens mærkedage som gode grunde til at gøre det lidt ekstra spændende at besøge svømmehallen. Vores næste event bliver Valentins den 14. februar

Vi er i gang med planlægningen af foråret 2022 hvor følgende særarrangementer vil finde sted. Selvom vi endnu ikke er færdige med de enkelte events, kan du allerede nu sætte kryds følgende dage. 

Valentinsdag: 14. februar

​Få en romantisk aften i Svømmeland, med snacks, kærlighedsgus og masser af plads til forkælelse.
​Denne mandag aften holder vi Relax og bassinerne ekstra åben, ligesom vi laver saunagus hver tredje kvarter fra klokken 18.00. Det koster 100,- at komme ind, og med i prisen er et glas bobler, lidt at spise, samt indgang til aftenens fem saunagus.

Vores gusmestre sørger for at holde romantikken i gang med lækre dufte som hindbær, og spiller romantisk musik. I Relaxområdet pynter vi desuden op til dagens anledning.

​Tag din flirt, kæreste eller mand/kone med til en romantisk aften i Svømmeland, vi glæder os til at hygge om jer​

Saunaens dag: 14. april

​​Mere info følger.

Mors dag: 8. maj

​Mere info følger.

Fars dag: 5. juni

​Mere info følger.

Har du en ide eller synes du vi mangler en mærkedag? Skriv til eventleder Klaus Jaqué på kpj@nsbic.dk med dit forslag :) 

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt