50m Bassin

Vores store bassin er 22 meter bredt og har 8 svømmebaner. Der er altid mindst 2 baner åben til motionssvømning. Der er 1 og 3 meter vippe og 2 klatretove. Desuden er den store forhindringsbane altid oppe i weekender og ferier.

 

Børneafdeling - Fun

Som navnet antyder er Aqua-fun Svømmelands legeplads, og mest for børn og barnlige sjæle.

Aqua-fun består af familiebassin på 32 grader og 2 småbørnsbassiner, hvor vandet er 33 grader varmt.

Fun-afdelingen kan endvidere byde på en 46 meter rutschebane med lyseffekter og tidtagning og desuden en grotte med bobler og vandfald m.m.

I småbørns bassinerne er det primært de 0-7 årige og deres forældre, der hygger sig. I det ene bassin er der en lille rutschebane, hvor børnene rutscher ned i det 50 cm lave vand.

I det andet bassin er vandet kun ca. 30 cm, og her kan babyerne bunde uden besvær. Her findes en række vandskulpturer, som børnene elsker at lege med. Der forefindes badeluffer og bælter til børnene ved indgangen til Aqua-fun afdelingen, som frit kan benyttes.

Wellness afdeling

Vores relaxafdeling er et roligt sted hvor voksne kan slappe af og nyde varmtvandsbassin inde og ude, med massagedyser og bobler, der er 3 forskellige sauaner heriblandt en panoramsauna og Kelosaunaen som er Danmarks største. Der er dampbad, koldtvandskar, brusere og blandt alle de udendørs faciliteter er der også cafevarmere.

Terapi/babybassin

Vort terapibassin med 35 grader varmt vand, benyttes 22 timer om ugen i hverdagsdagtimer til forskellige genoptrænings- og varmtvandstræningshold. Bassinet er beliggende i eget lokale og benyttes om aftnerne og i weekenden af forældre med børn under 3 år.

Motionscenter

Motionscenteret i Svømmeland indeholder et stort antal af motionsmaskiner med alt fra løbebånd, motionscykler til styrketræningsenheder. Centeret kan benyttes til genoptræning, for at få lidt motion, til optræning før skiferie eller hvad dit behov nu måtte være for at få styrket dine muskler. Vi gør dog opmærksom på, at centeret til daglig er uden instruktør. Det er ikke tilladt for personer under 15 år at benytte motionscenteret. Motionscenteret kan benyttes frit ved køb af en svømme- eller relaxbillet. Motionscenteret har åbent i svømmehallens almindelige åbningstid.

Omklædning

Vi har nogle dejlige lyse omklædningsrum med masser af plads. Der er store aflåselige skabe og masser af brusere i nogle store funktionelle bruserum. Der er også mulighed for at klæde om i separate omklædnings- og baderum.