Tag familien med i Svømmeland i uge 8

Elsker du vand, og elsker du svømmehaller med alverdens muligheder for hele familien? Så er vores svømmehal i Nørresundby i nærheden af Aalborg bestemt et besøg værd.

I uge 8 har vi åbent fra tidlig morgen til aften som normalt, men som noget særligt holder vi familiedage fra mandag til fredag fra kl. 10-14.00. Det indebærer, at alle vores faciliteter inklusiv inklusiv uden- og indendørs wellness-område er åben for hele familien. 

Faciliteter for store og små

Vores 50 meter bassin er åbent til banesvømning, udspring fra vipper, klatring i tove, forhindringsbane og som noget ganske særligt kan du prøve Europas eneste flydende badmintonbane. I fun-afdelingen kan du svømme i vores familiebassin eller soppe i baby- og småbørnsbassinet ligesom du skal være velkommen til at tage dit barn op til 2 år med i vores varme terapibassin.

I vores indendørs wellness-afdeling kan du både slappe af i vores varmtvandsbassin, køle ned i koldtvandskaret eller få varmen i vores dampbad og biosauna. Er du mere til udendørs wellness, så hop en tur i vores spabad eller nyd udsigten fra panoramasaunaen. Kelosaunaen er vores største sauna med plads til cirka 50 mennesker. Her kan du tage børnene med til saunagus kl. 11 og 13. Vi sætter stille musik på anlægget, hælder forskellige dufte på saunaen og vores livredder sørger for at få temperaturen op - tilpas til at alle børn kan være med.

 

Få stillet sulten

Bliver du sulten undervejs eller vil I slutte dagen af med et godt måltid, så sælger vi lækkert mad lavet fra bunden i vores Café NIC'e. Vi sælger alt ligefra kaffe og kage til lækker kålsalat og frikadeller med grønne stænger. Du kan nyde maden i dit badetøj på balkonen for enden af 50 meter bassinet eller klæde om og nyde den i stuetemperatur i caféområdet.

Åbningstider og priser

Find vores åbningstider her.

Priserne er som normalt - dvs. børn 3-14 år koster 40 kr., voksne koster 52 kr. pensionister koster 41 kr. og babyer koster 15 kr. 

Hvis man er minimum 1 voksen og 2 børn eller 2 voksne og 1 barn har vi familierabat 5 kr. pr. billet. For flere priser se her.

 

Kontakt os for yderligere information

Besøg vores dejlige svømmehal og få en sund og humørfyldt oplevelse.
Har du nogen spørgsmål til vores svømmeanlæg, er du meget velkommen til at kontakte os her

Du kan også læse mere om babysvømning her