Væk med vandskræk​

​Drømmer du om at kunne tage børn eller børnebørn med i Svømmeland, at kunne snorkle på ferien eller har du en drøm om at lære at svømme? Men kan du ikke lide tanken om at få hovedet under vand, komme ud på det dybe eller at slippe bunden? Uanset hvad dit mål og dine udfordringer er, så er dette holdet for dig!

Hvad?

På "Væk med vandskræk" vil du i løbet af de otte uger, som holdet kører, blive fortrolig med vandet - både at være over, under og i det. Det er DIG, der sætter målet, og instruktøren hjælper dig til at nå det - i et tempo, du er tilpas med. Vi starter i det varme terapibassin, men har du en drøm om at kunne færdes på det dybe vand i 50 meter bassinet, så får du også lov at prøve kræfter det med. Med andre ord: instruktøren tilrettelægger undervisningen helt efter dit niveau.

Hvor og hvornår?

Vi har holdstart onsdag d. 21/8 - vi kører et hold kl. 8.15-9.00 og et hold igen kl. 18.30-19.15.  Herefter kører holdet i otte uger. Når du har gennemført de otte gange og føler dig tryg nok til at begynde at lære at svømme, så tilbyder både Svømmeklubben NORD og Aalborg Svømmeklub begynderhold for voksne.

Lider ud af alvorlig vandskræk og har brug for 8 gange mere, så regner vi med, at der starter et hold mere i oktober.

Pris

Det koster 800 kr. for otte undervisningsgange og med i armbåndet får du en enkelttur til Relax + Svøm, hvor du selv kan prøve kræfter med svømningen og øve dig eller blot smutte i Relax-afdelingen og nyde bl.a. saunagus.

Vi har desuden lagt undervisningen således, at I kan nå saunaguset om aftenen kl. 19.30 eller vandaerobic om morgen kl. 9.00, hvis I har lyst til det.

For at alle skal få noget ud af undervisningen er der kun et begrænset antal pladser på holdet, så tilmelding skal ske på tlf. 98 17 43 66, info@nsbic.dk eller i kassen.

Vi glæder os til at se jer!

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscenteret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Find vej

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Spørgsmål til idrætscenteret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt