Drømmer du om at kunne snorkle til sommer, at kunne tage børn eller børnebørn med i Svømmeland eller har du en drøm om at lære at svømme? Men kan du ikke lide tanken om at få hovedet under vand eller at slippe bunden? Uanset hvad dit mål og dine udfordringer er, så er dette holdet for dig! 

Hvad?

På "Væk med vandskræk" vil du i løbet af de seks uger, som holdet kører, blive fortrolig med vandet - både at være over, under og i det. Det er DIG, der sætter målet, og instruktøren hjælper dig til at nå det - i et tempo, du er tilpas med. Vi starter i det varme terapibassin, men har du en drøm om at kunne færdes på det dybe vand i 50 meter bassinet, så får du også lov at prøve kræfter det med. Med andre ord: instruktøren tilrettelægger undervisningen helt efter dit niveau.

Hvor og hvornår?

Vi har holdstart mandag d. 25. marts kl. 18.30 - 19.15. Herefter kører holdet i seks uger. Når du har gennemført de seks gange og føler dig tryg nok til at begynde at lære at svømme, har vi planer om at oprette et hold med mandagssvømning, hvor du kan få pudset teknikken af. Lider ud af alvorlig vandskræk og har brug for 6 gange mere, så starter der er et nyt vandskræk-hold inden sommerferien.

Pris

Det koster 600 kr. for seks undervisningsgange og med i armbåndet får du en enkelttur til Relax + Svøm, hvor du selv kan prøve kræfter med svømningen og øve dig eller blot smutte i Relax-afdelingen og saunagus.

 

Vi har desuden lagt undervisningen således, at I kan nå saunaguset kl. 19.30, hvis I har lyst til det.

 

For at alle skal få noget ud af undervisningen er der kun et begrænset antal pladser på holdet, så tilmelding skal ske på tlf. 98 17 43 66, info@nsbic.dk eller i kassen.

 

Vi glæder os til at se jer!