Wellness og velvære tæt på Aalborg Centrum

Relaxafdelingen (18+) i Svømmeland byder på wellness, afslapning og selvforkælelse og giver voksne et frirum fra hverdagens travlhed. Blot 5 min. fra Aalborg centrum, og med gode parkeringsmuligheder.

 

Tre forskellige typer saunaer

Med vores wellness har du mulighed for at koble af og blandt andet nyde indendørs og udendørs varmtvandsbassiner med massagedysser og boblezoner samt tre forskellige typer saunaer, der kan give enhver følelsen af velvære og fornyet energi. Vores afdeling med wellness har blandt andet en ny panoramasauna og en af Danmarks største kelosaunaer, hvor vi laver mere end 30 saunagus om ugen med æteriske olier, ligesom vi også kan tilbyde dampbad, koldtvandskar og brusere.

Wellness renser krop og sjæl

De eksklusive faciliteter i wellnessafdelingen skaber hygge og atmosfære og er med til at rense både krop og sjæl med et øget velbefindende og et forbedret immunforsvar. Wellness er kommet for at blive, og med vores faciliteter både inde og ude er du garanteret en oplevelse, du sent glemmer. Gør wellness og sauna til et månedligt eller ugentligt ritual, og mærk forskellen på din krop og dit energiniveau.

 

Gustider pr. 1. maj (k = kelosauna, p = panoramasauna)

 

Gustider Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
7.30 K   K   K    
9.00   P   P      
11.00         P K K
12.30             P
14.30 K K K K K K K
16.30 P P P P P    
18.00     K K      
18.45     P P      
19.30 K K K K      
20.15     P P      
21.00     K K      


Kontakt os

Onsdag og torsdag er der stilleaftener, hvor der gives særligt mange saunagus.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 17 43 66, hvis du vil vide mere om vores relax-afdeling eller om wellness.

Er du interesseret i at leje relax-afdelingen i weekenden fra 15.00-17.00 inklusiv et saunagus - måske til en polterabend, fødselsdag eller noget helt tredje, så send en mail til sp@nsbic.dk eller læs mere her.

Se hvordan saunagus foregår herunder.