Gusmarathon - forår 2019​

Varme, velvære og wellness

I foråret inviterer vi til Gusmarathon d. 11. januar, 1. februar, 15. marts og 12. april. Her kan I starte weekenden med total afslapning, hvor det eneste I skal bekymre jer om er at nyde saunagus, spise snacks og drikke en kold øl/vand. Gusmarathon får jer helt ned i gear med seks saunagus i vores to udendørs saunaer - panoramasauna og kelosauna.

Arrangementet starter kl. 17.30, hvor ovnen tændes til det første saunagus, man skal dog have betalt sin billet i kassen inden kl. 17. I er også velkomne til at dukke op før og evt. nyde saunaguset kl. 16.30.

Saunagus

Kender I endnu ikke til saunagus, så er dette en oplagt mulighed for at få det prøvet - og til jer der allerede elsker det, så gør jer klar til seks styks. Tiderne lyder: 17.30, 17.55, 18.20, 18.45, 19.10, 19.35. Når det sidste gus er slut, er det tid til at klæde om og forlade Svømmeland. Det er ikke et krav at tage med til alle saunagus. Vi tænder lys og spiller god musik i Relax-området, så der også er hyggeligt indenfor :)

Rela-afdelingen

Udover saunagus kan I koble af af og blandt andet nyde indendørs og udendørs varmtvandsbassiner med massagedysser og boblezoner samt tre forskellige typer saunaer, der kan give enhver følelsen af velvære og fornyet energi. Vores afdeling med wellness tilbyder blandt andet dampbad og koldtvandskar.

Mad og drikke

Vi sørger for at stille snacks og drikkevarer frem. Der er en enkelt øl/sodavand inkluderet i prisen, derudover er baren åben. Ved I, at jeres sult ikke kan stilles med chips osv. så er der mulighed for at købe en kylling- eller tunsandwich til 40 kr. OBS: skal bestilles i forvejen.

Tilmelding

Er I interesseret i at bestille billetter til et af arrangementerne, så kan det gøres på tlf. 98 17 43 66, på info@nsbic.dk, i kassen eller på vores Facebook.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 17 43 66, hvis du vil vide mere om vores relax-afdeling eller om wellness.​

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscenteret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Find vej

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Spørgsmål til idrætscenteret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt