NYHED NYHED NYHED

Byd velkommen til Bungee Fitness, vores nyeste skud på stammen af hold i centeret. Vi tilbyder også holdet som en del af arrangementer, hvad end det er polterabend, personalearrangement, familietur eller noget helt fjerde, er Bungee Fitness en sjov, svedig og helt uforglemmelig mulighed for at give ekstra kulør på arrangementet. Se mere her.​

Sommerferieinfo

Fra uge 27, altså på mandag den 4. juli, skifter vi til sommerprogram. Det betyder, at vandaerobic går på sommerferie - du kan dog stadigt få pulsen op om mandagen fra klokken 8.10 - 8.55 og 9.00 - 9.45. Ældresagsbilletter kan ikke benyttes i sommerferien, og de grønne armbånd giver kun adgang til klokken 10.00. Har du et flertursarmbånd, gælder dette stadigt til klokken 14.00.

Lej en gusmester

Book en gusmester og få en eksklusiv saunaoplevelse ​

​Få din helt egen gusoplevelse når vi introducerer muligheden for at leje en gusmester og sauna. Sammen aftaler vi hvilken type saunagus du gerne vil opleve - vi kan lave alt fra de flotte showgus til varme helvedesgus og alt derimellem.

Vores gusmestre dygtiggøre sig løbende, og har stor erfaring med de forskellige saunagus der er mulighed for - så vi garanterer et privatgus hos os lever op til forventningerne.

Vi tilbyder muligheden for privatgus uden for spidsperioderne, altså fortrinsvis i formiddagstimer samt weekend, hvor der ikke er så mange gus i forvejen.

Prisen er 300,- for et gus og kan bestilles på info@nsbic.dk 

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt