Polterabend i Svømmeland Nørresundby

Trænger I til afslapning efter en dag med aktiviteter eller skal bruden/brudgommen udfordres på vipperne eller i 50 m. bassinet, så har vi de perfekte rammer i vores svømmehal. Vores wellness-afdeling rummer dampbad, biosauna, koldt kar, varmtvandsbassin og en udendørs afdeling med kelosauna, panoramasauna og spabad. I arrangementet er inkluderet et saunagus i en af vores udendørs saunaer.

 

Standardprogrammet for lørdag ser sådan ud:

I ankommer inden kl. 15 og bliver kaldt op af vandet 16.30 og skal herefter være ude at svømmehallen kl. 17.00.

Ønskes længere tid eller en anden dag end lørdag skal der laves en særaftale. Alle henvendelser skal gå til Sebastian Prenta på sp@nsbic.dk.

 

Har I brug for at slukke tørsten, så kan der købes øl/vand-armbånd til 25. kr. i kassen, som byttes til en drikkevarer inde i Relax-området, hvor vi har et køleskab med iskodle øl/sodavand.

 

Prisen for de to timer i wellness-afdelingen i ovenstående tidsrum - inklusiv et saunagus - er 2000 kr. for op til 20 personer - er man mere end 20 personer, koster det 77 pr. ekstra person.

 

Er I interesserede i at høre mere eller at sende en forespørgsel på et event, så send en mail på sp@nsbic.dk eller ring på 98 17 43 66.