OBS

OBS! ​ Grundet restriktioner vi er blevet pålagt i forbindelse med COVID-19, vil du/I ved jeres næste besøg hos Svømmeland møde ændringer. Læs mere om disse ændringer under fanen "Information om COVID-19"  under Svømmeland.

NYHED! Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan lave klassisk saunagus, så tilbyder vi tilbyder "Svingfri Gus".
​Læs mere under fanen "Svingfri Gus" under Wellness.

​Babysvømning for 0-2-årige

Vil I gerne prøve babysvømning? I Nørresundby Idrætscenter råder vi over en svømmehal, hvor vi tilbyder lige netop dette. Men hvordan foregår babysvømning? Babysvømning er en vandaktivitet for ca. 0-2-årige og deres forældre. I Svømmeland er der fremragende faciliteter. Vi bruger et stort bassin med 34 grader varmt vand.

Babysvømning er en legeaktivitet, hvor legen foregår på barnets præmisser. Når du svømmer med dit barn, har I mulighed for et intenst og tæt samvær, som er givtigt for begge parter. Ved at gå til babysvømning vil man allerede fra første gang opleve et sjældent betagende velvære med sit barn. For at give jeres baby mere ro og plads, har vi indrettet et nyt og stort babyomklædningsrum.

Vores babysvømning foregår i vores svømmehal i Nørresundby – kun 5 minutters kørsel fra Aalborg Centrum. Vi svømmer med babyer og deres forældre fra hele Nordjylland.

Hvad skal man have med til babysvømning?

Dette bør I altid medbringe til babysvømning:

  • Store håndklæder og badetøj – også til barnet!
  • Tætsluttende blebukser med badeble under. Såfremt at badebleen sidder til ved benene, så er dette også fint alene. Disse kan købes i Svømmelands billetsalg. I tilfælde af mangel på størrelse af anbefaler vi, at I tager med hjemmefra.
  • Creme og evt. sæbe.
  • Mad til efter svømmeturen (mad, drikke eller en lille hyggetår hos moderen).
  • Evt. sokker til babyen, da babyen således bedre kan stå fast.

Gode råd i forbindelse med babysvømning

Første gang til babysvømning

Barnet bør ikke være i vandet for længe i begyndelsen. Langsomt kan I udvide tiden til ca. en halv time, der normalt er passende svømmetid for et lille barn. Det er vigtigt, at I har god tid ved jeres første besøg, så det er præget af ro og harmoni. 

I babyomklædningen findes der pusleborde, badekar og håndbrusere med bløde stråler.​

Undgå afkøling

Det er en god idé at have et håndklæde eller badekåbe om barnet, når I går til og fra puslerummet. Lufttemperaturen er relativt kold, og barnet har ikke godt af afkøling. Ligeledes er det vigtigt, at barnet har størstedelen af kroppen under vandet i den tid, I er i bassinet. Efter babysvømning tilrådes det at benytte en lille bomuldshue, når I kører hjem.

Selve svømningen

I vandet vil samværet mellem dig og dit barn fortsat være intenst. Det er vigtigt, at du hele tiden søger øjenkontakt med barnet, og altid forsøger at tolke barnets signaler. Undgå præstationskrav – dit barn skal lære via leg. Babysvømning lægger vægt på grundlæggende elementer såsom rolig og regelmæssig vejrtrækning, at flyde og glide gennem vandet, at vende sig i vandet, at blæse bobler og at dykke.

Husk altid, at dit eget glade ansigtsudtryk er barnets bedste respons. Er du i tvivl med hensyn til, om dit barn kan begynde til babysvømning, er det en god idé, at snakke med jeres læge eller sundhedsplejerske først.

Ring for at høre om mulighederne i vores svømmehal

Men hvornår kan vi starte til babysvømning? Og hvor gammel skal babyen være? Du kan begynde at komme i Svømmeland, når dit barn er ca. 3 måneder eller vejer omkring 5-6 kg. Vi besvarer gerne alle dine andre spørgsmål, hvis du blot kontakter os.

Ring og hør mere på telefon 98 17 43 66 eller skriv til e-mail info@nsbic.dk. Vi glæder os til at se dig og din baby!

​Praktisk information

Prisen for 6 gange er 420,00 kr. som betales første gang, man skal til babysvømning.

OBS! Søndagshold koster 480,00 kr.

Vores babysvømning foregår på 4 forskellige hold for babyer mellem 0 og 2 år.

Hold 1 er for nybegyndere uanset alder, da de skal have de grundlæggende øvelser for at blive glad for vand!

Herefter rykker man så op til hhv. hold 2, 3 og 4 når man er færdig med et hold.​

Det er muligt at tage en ledsager med i vandet - så I kan være 2 forældre! Dette gøres ved at købe en ekstrabillet ved indgangen til 32,-.

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmålsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt