I babyomklædningen findes der pusleborde, badekar og håndbrusere med bløde stråler.
Undgå afkøling
Det er en god idé at have et håndklæde eller badekåbe om barnet, når I går til og fra puslerummet. Lufttemperaturen er relativt kold, og barnet har ikke godt af afkøling. Ligeledes er det vigtigt, at barnet har størstedelen af kroppen under vandet i den tid, I er i bassinet. Efter babysvømning tilrådes det at benytte en lille bomuldshue, når I kører hjem.
Selve svømningen
I vandet vil samværet mellem dig og dit barn fortsat være intenst. Det er vigtigt, at du hele tiden søger øjenkontakt med barnet, og altid forsøger at tolke barnets signaler. Undgå præstationskrav – dit barn skal lære via leg. Babysvømning lægger vægt på grundlæggende elementer såsom rolig og regelmæssig vejrtrækning, at flyde og glide gennem vandet, at vende sig i vandet, at blæse bobler og at dykke.
Husk altid, at dit eget glade ansigtsudtryk er barnets bedste respons. Er du i tvivl med hensyn til, om dit barn kan begynde til babysvømning, er det en god idé, at snakke med jeres læge eller sundhedsplejerske først.
Ring for at høre om mulighederne i vores svømmehal
Men hvornår kan vi starte til babysvømning? Og hvor gammel skal babyen være? Du kan begynde at komme i Svømmeland, når dit barn er ca. 3 måneder eller vejer omkring 5-6 kg. Vi besvarer gerne alle dine andre spørgsmål, hvis du blot kontakter os.
Ring og hør mere på telefon 98 17 43 66 eller skriv til e-mail info@nsbic.dk. Vi glæder os til at se dig og din baby!