Gusaften med foreningen Saunagus Danmark anno 2018

På tirsdag den 24. kommer foreningen Saunagus Danmark anno 2018 forbi med flere rigtigt dygtige gusmestre. Flemming Nielsen (Dansk mester i klassisk gus), Jeppe Maarbjerg (bronzevinder showgus), Rasmus Bæk Thomsen, Diana Mauersberger og Jan H. Nøhr giver en masse gæstegus, og viser blandt andet deres DM gus frem.

Relax er denne dag lukket fra klokken 17.00, hvorfra man kun kan komme ind med billet til gusaftenen. Der er kun 100 billetter og de koster 130,- stykket. Billetter kan bestilles på info@nsbic.dk eller i en besked på Facebook.

​Vi glæder os til endnu et spændende besøg af nogle dygtige gusmestre​

Kristi himmelfarts dag

Husk, at vores åbningstider torsdag den 26. er weekendåbningstider, grundet Kristi himmelfartsdag.

Wellness og velvære tæt på Aalborg Centrum

Oplev suset fra guset når livredderne hæver varmen og svinger håndklædet i vores saunaer, eller læn dig tilbage og find den indre ro i varmtvandsbassinet, du bestemmer i din relax oplevelse.

Hos Nørresundby Idrætscenter tilbyder vi afslapning og selvforkælelse for voksne. Relax-afdelingen (+18 år) i Svømmeland byder på wellness og velvære, og giver voksne et frirum fra hverdagens travlhed.

Vi er beliggende i Nørresundby – to kilometer fra Aalborg Centrum og med gode parkeringsmuligheder. Vi har gæster fra hele Nordjylland og du er selvfølgelig velkommen, uanset hvor I landet du kommer fra.

Vi har tre forskellige typer saunaer

I vores RELAX-afdeling har du mulighed for at koble af og nyde indendørs og udendørs varmtvandsbassiner med massagedyser og boblezoner. Vi har tre forskellige typer saunaer, der kan give enhver følelsen af velvære og fornyet energi. Vores afdeling med wellness har blandt andet en ny panoramasauna og en af Danmarks største Kelosaunaer, hvor vi laver ca. 30 saunagus om ugen med forskellige dufte. Derudover kan vi tilbyde dampbad, koldtvandskar og brusere.

De eksklusive faciliteter i wellness-afdelingen skaber hygge og atmosfære, og er med til at rense krop og sjæl. Wellness er kommet for at blive, og hos os er du garanteret en oplevelse, du sent glemmer. Gør wellness og sauna til et ugentligt eller månedligt ritual, og mærk forskellen i din krop og dit energiniveau.

Booking af privat arrangement

Er du interesseret i at høre mere om vores mange muligheder for wellness, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et godt tilbud, hvis du vil afprøve, om det er noget fra dig. Vi tilbyder desuden leje af Relax-afdelingen i weekender fra kl. 15-17 inkl. saunagus – måske til en polterabend, fødselsdag eller noget helt tredje. 

Vi gør opmærksom på, at vi løbende følger med i Regeringen og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for, hvor mange der må forsamles på et sted.

Ring og hør mere på telefon 98 17 43 66 eller skriv til e-mail info@nsbic.dk. Vi glæder os til at se dig!

Tidspunkter for saunagus

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

banner_groen_411x490

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt