Vi har den dejligste svømmehal for alle familiens vandhunde og havfruer. Kun få minutters kørsel fra Aalborg Centrum, finder I Aalborg-områdets eneste 50 meter bassin med 8 brede baner, hvor det er muligt at motionssvømme. Vi har både 1- og 3-meter vippe, klatretove samt forhindringsbane i weekenden. 

Fun-afdeling for store og små legebørn

I vores børneafdeling, kaldet Fun, kan I hygge jer i familiebassinet - udover legeredskaber 
og en lille klatrevæg, kan I svømme ind i grotten med bobler eller lade jer glide med eller mod strømmen rundt i bassinet.

I småbørns- og babybassinet kan børnene tage en tur på en af de mindre rutsjebaner, lege med forskelligt legetøj blandt de forskellige figurer, som sprøjter med vand.

Til de fartglade har vi fået helt ny rutsjebane med både lyseffekter og tidtagning, hvor der kan køres om kap om dagens bedste tid.

Der forefindes badeluffer og bælter til børnene ved indgangen til Aqua-fun afdelingen, som frit kan benyttes.

Varme velvære og wellness 

Skal I have voksentid eller venne/venindehygge, så er vores Relax-afdeling et oplagt valg. Her kan I varme jer i varmtvandsbassinet, køle ned i Svends Kar (13-14 grader), nyde roen i dampbadet eller biosaunaen indenfor. Vover I jer udenfor kan I både nyde udsigten i vores udendørs spabad eller svede i Kelosaunaen eller Panoramasaunaen, hvor I også vil kunne nyde saunagus.

50 meter bassin

Vores store bassin er 22 meter bredt og har 8 svømmebaner. Der er så vidt muligt altid mindst 2 baner åben til motionssvømning. Der er 1 og 3 meter vippe og 2 klatretove. Desuden er den store forhindringsbane altid oppe i weekender og ferier. Tjek hvornår bassinet er optaget, her.

Terapibassin/babybassin 

Vores terapibassin med 35 grader varmt vand, benyttes 22 timer om ugen i hverdagsdagtimer til forskellige genoptrænings- og varmtvandstræningshold. I kan altid se, hvornår bassinet er optaget her. Bassinet er beliggende i eget lokale og benyttes om aftnerne og i weekenden af forældre med børn under 3 år.

Motionscenter

Motionscenteret i Svømmeland indeholder et stort antal af motionsmaskiner med alt fra løbebånd, motionscykler til styrketræningsenheder. Centeret kan benyttes til genoptræning, for at få lidt motion, til optræning før skiferie eller hvad dit behov nu måtte være for at få styrket dine muskler. Vi gør dog opmærksom på, at centeret til daglig er uden instruktør. Det er ikke tilladt for personer under 15 år at benytte motionscenteret. Motionscenteret kan benyttes frit ved køb af en svømme- eller relaxbillet. Motionscenteret har åbent i svømmehallens almindelige åbningstid.

Find priseråbningstider og nyheder.