Svømmeland Nørresundby

Vi har den dejligste svømmehal for alle familiens vandhunde og havfruer. Kun få minutters kørsel fra Aalborg Centrum, finder I Aalborg-områdets eneste 50 meter bassin med 8 brede baner, hvor det er muligt at motionssvømme. Vi har både 1- og 3-meter vippe, klatretove samt forhindringsbane i weekenden. 

Fun-afdeling for store og små legebørn

I vores børneafdeling, kaldet Fun, kan I hygge jer i familiebassinet - udover legeredskaber 
og en lille klatrevæg, kan I svømme ind i grotten med bobler eller lade jer glide med eller mod strømmen rundt i bassinet.

I småbørns- og babybassinet kan børnene tage en tur på en af de mindre rutsjebaner, lege med forskelligt legetøj blandt de forskellige figurer, som sprøjter med vand.

Til de fartglade har vi fået helt ny rutsjebane med både lyseffekter og tidtagning, hvor der kan køres om kap om dagens bedste tid.

Varme velvære og wellness

Skal I have voksentid eller venne/venindehygge, så er vores Relax-afdeling et oplagt valg. Her kan I varme jer i varmtvandsbassinet, køle ned i Svends Kar
(13-14 grader), nyde roen i dampbadet eller biosaunaen indenfor. Vover I jer udenfor kan I både nyde udsigten i vores udendørs spabad eller svede i Kelosaunaen eller Panoramasaunaen, hvor I også vil kunne nyde saunagus.

 

Find priser, åbningstider og nyheder.