Decembernyheder

Events og særlige tilbud

Det er blevet december måned, så selvfølgelig skal I forkæles lidt.

Vi har samlet de forskellige events og tiltag herunder.

Hver søndag kan I nyde et ekstra saunagus kl. 12.30 i vores panoramahytte (18+). I kan desuden slutte af i Café NIC'e, hvor vi serverer æbleskiver + valgfri kaffe7the/kakao til 30 kr.

Vi har ingen Familieaftener i december måned, til gengæld har vi valgt at åbne Relax-afdelingen for børn, hvis de er ifølge med en voksen fra kl. 15-17.30. Det betyder også, at de kan komme med i saunagus kl. 16.30. Det koster normal indgang, 73,- for voksne, 62,- for pensionister og 40,- for børn at benytte Relax-afdelingen.

Den 14. december er der babyfotografering for hold 2, 3 og 4, men vi har hyret fotografen til at blive lidt længere, så der er mulighed for at få taget billeder til julekortet, julegaven eller noget helt tredje. Fotografen har linser og kameraer til både over og under vand, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Det koster normal indgang og svømmehallen kan benyttes bagefter. Billederne koster efterfølgende 60 kr. for et eller 100 kr. for to stk. og kan også fåes online.

Den 14. december har vi desuden sæsonens sidste gusmarathon - denne gang i en juleudgave. Der vil være hyggeligt julemusik, julegodter, frugt og selvfølgelig en masse gus. Det koster 150 kr. at deltage, som betales på dagen. Tilmeldingen skal ske på tlf. 98 17 43 66, mail info@nsbic.dk eller i kassen. Billetten er inklusiv frugt/snacks + en øl/sodavand.

Den 21. december er der jule-morgenhygge i Svømmeland fra kl. 7.45. Her serveres rundstykker, kaffe, snaps osv. samt gus. Det koster 50 kr. at deltage udover almindelig indgang. Tilmelding senest d. 19. december på info@nsbic.dk eller tlf.: 98 17 43 66.

Vi glæder os til at se jer! Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende retur hurtigst muligt med svar på dine spørgsmålsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg med i spændende nyheder fra Nørresundby Idrætscenter på Facebook

Kontakt idrætscentret

DEN SELVEJENDE INSTITUTION NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

CVR: 32189512

Lerumbakken 11

9400 Nørresundby

Find vej

Tlf.: 98 17 43 66

E-mail: info@nsbic.dk

Spørgsmål til idrætscentret?

Såfremt du har spørgsmål, kan du rette henvendelse via formularen nedenfor.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt